Новости

30 марта 2022, 16:48

Tuvojas Māmiņdiena 2022: kā sagatavot skaistu pārsteigumu?

Plānojot, kāda šogad būs Māmiņdiena un apsveikumi jūsu māmiņai, izmantojiet sagatavotos padomus kā ieskatu dažādām Māmiņdienas svētku svinībām. Lai izdodas!

29 марта 2022, 11:23

Kā izvēlēties mēbeles virtuvei?

Ja vēlaties unikālas, tieši jūsu prasībām un virtuvei piemērotas mēbeles, ieskatieties citasmebeles.lv! Šeit var izvēlēties skaistas un funkcionālas virtuves mēbeles pēc pasūtījuma. 

25 марта 2022, 17:50

Apkures veidi

Kādi ir populārākie apkures veidi, un kā tie atšķiras viens no otra? Par to vairāk šajā rakstā. 

23 марта 2022, 11:44

Pasaules Miega dienā aicinām pievērst uzmanību sava miega kvalitātei!

Martā visā pasaulē atzīmē Pasaules Miega dienu, šīs dienas mērķis ir informēt sabiedrību par veselības problēmām, kuras izraisa kvalitatīva miega trūkums.

23 марта 2022, 10:47

SIA Kompozītmateriāli – GURIT oficiālais pārstāvis Baltijā

SIA Kompozītmateriāli ir lielākais kompozītmateriālu tirgotājs Baltijas un Skandināvijas valstīs. Mums ir svarīga nepārtraukta izaugsme un attīstība, tādēļ mēs ik dienu strādājam pie tā, lai nodrošinātu saviem klientiem aizvien plašāku produkcijas klāstu.

21 марта 2022, 17:17

Kādu masāžas veidu izvēlēties – iesaka pieredzējuši meistari

Pašā Rīgas sirdī, Kaļķu ielā 7, atrodas skaistuma un veselības studija Elien SPA – burvīga oāze, kur pavadītais laiks un saimnieku sirdssiltā attieksme ļaus uz brīdi aizmirst apkārt notiekošo. 

17 марта 2022, 15:26

Gramiem ir nozīme!

EST TEHNOLOĢIJAS piedāvā svarus un svēršanas sistēmas mājsaimniecībai, lauksaimniecībai, lopkopībai, zinātnei, veselības aprūpei, rūpniecībai, kravu pārvadājumiem, tirdzniecībai, veterinārijai un daudzām citām nozarēm.

14 марта 2022, 17:51

Personalizēts galda kalendārs – praktisks un efektīvs risinājums

Ja vēlaties pasūtīt personalizētu kalendāru, ieskatieties uzņēmuma ENIVO interneta vietnē Poligrafija.lv, kur iespējams iepazīties ar vērtīgu un iedvesmas pilnu informāciju, kā arī pasūtīt savu kalendāru. 

14 марта 2022, 17:44

Kalendāru izgatavošana pēc pasūtījuma: kas par to jāzina?

Kalendāru druka ļauj iegūt unikālu gala rezultātu – kalendāru ar paša izvēlētām fotogrāfijām, tekstu, dizainu un citiem elementiem. Ja arī jums patīk ideja par personalizēta kalendāra izveidi, turpiniet lasīt un uzziniet, ko ņemt vērā pirms tiek uzsākta kalendāru veidošana. 

8 марта 2022, 11:50

Pasaules Ūdens diena

EIROFILTRI ir par atbildīgu rīkošanos ar pasaules ūdens resursiem un tīru, kvalitatīvu ūdeni ikvienā mājā! 

3 марта 2022, 16:58

Zobu higiēnista apmeklējums – nozīmīga zobu higiēnas sastāvdaļa

Daudzi maldīgi domā, ka pietiek vien reizi vai divas gadā apmeklēt zobārstu un divas reizes dienā iztīrīt zobus, lai izvairītos no kariesa veidošanās. Kariess jeb – kā mēs tos dēvējam sarunvalodā – caurumi zobos sākumā rodas kā sekli bojājumi zoba cietajos audos.

28 февраля 2022, 09:51

Profesionāls KOI® apģērbs – komforta garants medicīnas un skaistumkopšanas darbiniekiem

Medicīniskais apģērbs vairs nav tikai balts halāts. Mūsdienīgam medicīniskajam apģērbam jābūt modernam un funkcionālam, vienlaikus saglabājot profesionālu izskatu – šādu apģērbu medicīnas un skaistumkopšanas darbiniekiem piedāvā Prāna Ko.

23 февраля 2022, 13:38

Ātrs, ātrāks, visātrākais... Cik ātram ir jābūt internetam?

NETVISION standarta piedāvājumā ir četri dažādi interneta tarifi ar attiecīgu Mb/s ātrumu. Katrs lietotājs var izvēlēties sev atbilstošo, ņemot vērā savas ģimenes nodarbinātības īpatnības, izglītības vajadzības un atpūtas ieradumus.

17 февраля 2022, 12:31

Saimniekot saskaņā ar dabu

Aizvien vairāk cilvēku aizdomājas par savu darbību radīto ietekmi uz dabu un savā ikdienā aizvien vairāk cenšas ieviest dabai draudzīgus paradumus. Viena no šobrīd aktuālākajām tendencēm ir izvēlēties bioloģiski audzētu pārtiku.

16 февраля 2022, 16:57

UV krāsas jauniešu ballītēm

Tavam pusaudzim tuvojas dzimšanas diena, un viņš vēlas stilīgu ballīti kopā ar draugiem? Ja vēlies bērna draugus pārsteigt ar ko nebijušu, iesakām izmēģināt ForEvent ballīšu aksesuārus.

16 февраля 2022, 16:50

Krākšanas iemesli

Krākšana kaut reizi dzīvē ir skārusi ikvienu no mums, arī pētījumi liecina, ka ar krākšanu saskaras gandrīz trešā daļa pasaules iedzīvotāju. Visbiežāk krākšana traucē nevis pašu krācēju, bet peronu, kas guļ blakus, jo krākšanas radītā trokšņa dēļ partnerim ir traucēts miegs.

11 февраля 2022, 11:11

Darba apavu noma un serviss jūsu uzņēmuma darbiniekiem

Apavu loģistika var būt ļoti laikietilpīgs un sarežģīts process, tāpēc gudrs veids, kā uzņēmumam ietaupīt savus resursus, ir izvēlēties ārpakalpojumu. “Elis” ir vienīgais uzņēmums Latvijā, kas piedāvā darba apavu nomu un servisu. Par to, kā strādā šis pakalpojums un kāpēc to izvēlēties savam uzņēmumam, lasiet šajā rakstā!

8 февраля 2022, 08:34

Tautastērps visam mūžam un vienai dienai

“ANVI AM” izgatavo tautastērpus gan tautas mākslas kolektīviem – koriem, folkloras grupām un deju kolektīviem –, gan vienreizējiem notikumiem un uzvedumiem, gan arī uz individuāliem pasūtījumiem un veselām ģimenēm. 

7 февраля 2022, 10:37

REHAU Connect – jauniem un pieredzējušiem logu dīleriem

Vai esi kādreiz vēlējies uzsākt patstāvīgu darbību logu biznesā? Varbūt šī ir Tava iespēja. Pagājušajā gadā REHAU Latvijā ir sarūpējis rīku kopumu – platformu Connect, kurā radīta vieta visiem logu pasaulē ienākušajiem dalībniekiem. Sākot no logu pasūtītāja, logu pārdevēja, montāžnieka līdz logu ražotājam.

4 февраля 2022, 14:45

Ugunsdrošas durvis alumīnija kārbās

Durvju ražošanas uzņēmums Līva AB Nord piedāvā jaunu produktu – ugunsdrošas durvis vācu ražotāja Kuffner alumīnija kārbās. 

3 февраля 2022, 09:30

Praktiski padomi mantu pakošanai pārvākšanās kastēs

Kastes ir biežākais un arī piemērotākais veids, kur iepakot lietas pārvācoties vai vienkārši nodrošināt drošu mantu noglabāšanu, ja tās ikdienā nav nepieciešamas. Lūk, praktiski ieteikumi, kas atvieglos mantu pakošanu pārvākšanās kastēs.

27 января 2022, 11:56

Pārvākties nedēļas laikā? Praktiski padomi!

Pārvākšanās ir laikietilpīgs process. Ideālā gadījumā pārcelšanās būtu jāplāno apmēram mēnesi un vēl dažas nedēļas jāziedo, lai iepakotu mantas un iztīrītu telpas. Patiesībā, lai arī sarežģīti, tomēr ne neiespējami var pārvākties nedēļas laikā un pat ātrāk, ja zini, kā šo procesu pareizi organizēt! Taču atceries – nenoved sevi bezspēkā un nolīgsti “Pārcelšanās24”!

25 января 2022, 10:10

PRIME AUTO noma – auto, ar kuru brauc pats, bet rūpējas citi

Starp savu personīgo auto un taksometru ir labs kompromiss – auto noma. Ir daudz un dažādas situācijas, kādēļ cilvēki izvēlas auto nomāt, tādēļ ir vērts uzzināt, ko nozīmē īstermiņa auto noma, ilgtermiņa noma un auto noma ar izpirkuma tiesībām. 

25 января 2022, 08:56

Idejas reklāmai un dāvanām jebkuram cilvēkam

Man nav ideju. Nezinu, kā pārdot savus produktus. Nepatīk, ka tik ilgi atbild. Nav ieinteresētības sadarbībā. Jā, tā ir tikai daļa cilvēku izteikumu reklāmas nozarē, bet, ja godīgi, tad principā visās nozarēs ir līdzīgi. Ir atrasti un sagatavoti risinājumi jūsu vajadzībām, lai visu padarītu vieglu, ērtu un patīkamu. 

20 января 2022, 14:17

Kādēļ arvien vairāk uzņēmēju grāmatvedības kārtošanu uztic ārpakalpojumu grāmatvedim?

Darbā ar grāmatvedības organizāciju profesionālu atbalstu sniegs Grāmatvedības un finanšu vadības birojs. Uzņēmums veic grāmatvedības uzskaiti atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai un uzņemas visu ar grāmatvedību saistīto jautājumu risināšanu, kā arī sniedz finanšu un nodokļu konsultācijas un veic uzņēmumu reģistrāciju.

19 января 2022, 14:54

Kā Commodus gaisa kondicionieris uzlabos pāru attiecības ziemā?

Tradicionāli gaisa kondicionieris saistās arvēsu gaisa plūsmu, kas atdzesē vasaras sakarsētās telpas. Tomēr inverter tipa Commodus gaisa kondicionieri vienlaikus kalpo arī kā gaiss-gaiss siltumsūkņi. Tie aukstajā laikā spēj efektīvi un ekonomiski darboties pat līdz -25 °C salam.

17 января 2022, 12:47

Izmanto iespēju un apgūsti masiera profesiju!

Šobrīd ir piemērots laiks, lai ieguldītu savā izglītībā. Neatliec uz rītdienu – apmeklē Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžas mājaslapu un uzzini par iespēju iegūt pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību un masiera kvalifikāciju!

17 января 2022, 12:07

Kapsulu kafijas automāts – kā izvēlēties?

Plašs kapsulu kafijas automātu piedāvājums par izdevīgām cenām atrodams interneta veikalā 220.lv. Te pieejami aparāti jebkurām vajadzībām un budžetam: kompakti risinājumi, kā arī lielas jaudas un tilpuma modeļi, stilīgi un lietošanā komfortabli aparāti ar elektroniskajiem vadības paneļiem, iekārtas ar pašattīrīšanās funkciju utt. 

12 января 2022, 10:21

Kvalitatīvi materiāli – augsta satiksmes drošība

Mēs visi zinām, ka uz ceļa drošība ir pirmajā vietā, tādēļ, izvēloties ceļu drošības aprīkojumu, ir jāizvēlas materiāli ar visaugstāko kvalitāti. Augstas kvalitātes materiāli nodrošinās ne tikai to, ka uzstādītais ceļa aprīkojums kalpos ilgi, bet arī nodrošinās maksimālo drošību visiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

30 декабря 2021, 15:54

Autovadītāja apliecības iegūšana – tava Jaunā gada svarīgākā apņemšanās

Mēs visi Jaunajā gadā apņemamies uzsākt jaunas lietas, dzīvot veselīgāk, sportot vairāk, bet mēs, SIA Autoskola kolektīvs, izaicinām tevi Jaunajā gadā kļūt par autovadītāju un iegūt B kategorijas vadītāja apliecību!