Новости

30 декабря 2021, 15:54

Autovadītāja apliecības iegūšana – tava Jaunā gada svarīgākā apņemšanās

Mēs visi Jaunajā gadā apņemamies uzsākt jaunas lietas, dzīvot veselīgāk, sportot vairāk, bet mēs, SIA Autoskola kolektīvs, izaicinām tevi Jaunajā gadā kļūt par autovadītāju un iegūt B kategorijas vadītāja apliecību!

30 декабря 2021, 15:46

Saudzē sadzīves tehniku – attīri ūdeni

Aizvien biežāk cilvēki aizdomājas par to, kādu pārtiku un ūdeni lietot uzturā. To, ka ūdenim ir klāt piemaisījumi, un tas nav tīrs, ne vienmēr var pamanīt uz to skatoties.

30 декабря 2021, 15:27

Ikvienam darbiniekam ir tiesības uz drošu darba vidi

Nevienam nav šaubu, ka darbā mēs pavadām nozīmīgu savas dzīves daļu, tādēļ ir svarīgi, lai vide mums apkārt nekaitētu mūsu veselībai. Darba aizsardzības likums nosaka, ka darba devējam ir jānodrošina ikvienam savam darbiniekam droša un nekaitīga darba vide.

30 декабря 2021, 15:19

Auto ziemā prasa īpašas rūpes

Akumulators ir atbildīgs par motora startera iedarbināšanu un nodrošina enerģiju automašīnas lukturiem, signalizācijai un audio sistēmai. Ikviens, kurš kaut reizi ziemā ir saskāries ar situāciju, kad mašīnu nav iespējams iedarbināt, zina, cik svarīgi ziemā ir pastiprinātu uzmanību pievērst tieši akumulatoram.

23 декабря 2021, 12:30

Sniegu tīri droši un atbildīgi

Kā katru gadu, sākoties ziemai un intensīvai snigšanai aktuāls kļūst jautājums par jumtu attīrīšanu no sniega. Latvijas likumdošana nenosaka obligātu sniega barjeru uzstādīšanu un māju jumtiem, tomēr mēs iesakām ikvienam padomāt par savu un citu cilvēku drošību.

21 декабря 2021, 09:40

TOI TOI biotualete – piemērota arī ziemas apstākļiem

Biotualete ir piemērots risinājums dažādos gadījumos, sākot ar koncertiem un beidzot ar pastāvīgu izmantošanu vietās, kur nav pieejams pieslēgums centrālajai kanalizācijai. Nereti biotualetes tiek izmantotas arī ziemas mēnešos. Kā TOI TOI Latvija parūpējas par to, lai biotualetes apmeklējums neradītu diskomfortu gada aukstajā laikā? Lasiet un uzziniet!

20 декабря 2021, 11:17

Vieglā auto sagatavošana ziemai ar piemērotāko antifrīzu no OILTEH noliktavas

Visu veidu antifrīzus, tehniskos šķidrumus, pretkorozijas līdzekļus, dažādas eļļas vieglajam un smagajam autotransportam, motociklu eļļas, lauksaimniecības, industrijas un kompresoru eļļas, baltās un pārtikas rūpniecības eļļas, gāzes dzinēju motoreļļas, konsistentās ziedes piedāvā OILTEH. Ielūkojies mūsu mājaslapā www.oilteh.lv un atrodi sev piemērotākos produktus!

15 декабря 2021, 12:15

Zemnieku saimniecība Garīši – vieta, kur satiekas tradīcijas un jaunās tehnoloģijas

Zemnieku saimniecība Garīši jau vairāk nekā 25 gadus priecē Latvijas iedzīvotājus ar savu gardo produkciju. Uzņēmuma plašajā produktu klāstā ir ne tikai svaigi, sautēti, marinēti un skābēti kāposti, bet arī svaigas, marinētas un vārītas bietes, vārīti dārzeņi, zirņi un pupiņas un tvaicēti dārzeņi. 

15 декабря 2021, 11:57

Ja vēlies pārdot mežu – sadarbojies ar nozares profesionāļiem

SIA Niedrāji MR ir uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, kas nodarbojas ar mežu un meža īpašumu pirkšanu un mežizstrādi. Ja vēlies atrast uzticamu un pieredzējušu sadarbības partneri, tad SIA Niedrāji MR ir tavs uzticamais sadarbības partneris mežizstrādē.

14 декабря 2021, 13:03

Kā izvēlēties snovborda dēli?

Ja pašlaik meklējat savu pirmo vai kārtējo sniega dēli aizrautīgiem ziemas priekiem, aicinām apmeklēt interneta veikalu 220.lv! Tieši te kvalitatīvi snovbordi tiek piedāvāti par labām cenām, plašā izmēru un veidu klāstā. 

13 декабря 2021, 17:07

LABĀKAIS STEIKS NO MANZO GASTRO BUTCHER SHOP

Neskatoties uz visu, kas notiek vai nenotiek mūsu valstī un tai apkārt, Manzo Gastro Butcher Shop turpina strādāt un, pateicoties konceptam “ēstuve ar veikalu”, tas ir iespējams. Uzņēmuma galvenie produkti ir Latvijā audzēts lielopa gaļas steiks, sous vide tehnoloģijā sagatavoti gaļas pusfabrikāti un Itālijā ražoti gastronomijas gardumi.

13 декабря 2021, 17:00

Bērnudārza izvēle – svarīgs lēmums

Ikvienai mammai laiks, kad bērns uzsāk dārziņa gaitas, ir satraukumu pilns. Vēl lielāks satraukums un neziņa ir, ja vecākiem šī ir pirmā saskarsme ar bērnudārzu un nav iepriekšējās pieredzes par to, kāda ir uzņemšanas kārtība bērnudārzos, kā notiek iepazīšanās process ar skolotājām un kāda ir dienas gaita bērnudārzā.

13 декабря 2021, 12:42

KOMPOZĪTMATERIĀLU PAGRABS DĀRZEŅU UN AUGĻU GLABĀŠANAI

Pagrabu var ierīkot un nodot ekspluatācijā vienas dienas laikā. Iepriekš sazinoties ar SIA R.L.M., var saņemt bezmaksas konsultāciju un uzmērīšanu uzstādīšanas vietā. Kompozītmateriālu pagrabam ir daudz priekšrocību, kas padara to arvien populārāku Latvijā.

13 декабря 2021, 12:20

KATRA BŪVE SĀKAS AR PROJEKTU. KAM TO UZTICĒT?

Būvniecība ir nozare, kas veido lielu pievienoto vērtību ikvienas valsts iekšzemes kopproduktā un nodarbina vairākas apkalpojošās nozares. Viena no tām ir projektēšana, bez kuras būvniecība nebūtu iedomājama.

10 декабря 2021, 11:29

Autovadītāja apliecība – ieguldījums tavā nākotnē

Autoskola Cresco ir uzticams kursantu sadarbības partneris autovadītāja apliecības iegūšanā. Ilggadējā pieredze ir ļāvusi mums uzkrāt zināšanas, augt un attīstīties, lai sasniegtu mūsu mērķi – kvalitatīvu autoskolas pakalpojumu sniegšanu.

8 декабря 2021, 16:41

Labākie elektriskie skrejriteņi pieaugušajiem. Kam pievērst uzmanību, to izvēloties?

Elektrisko skrejriteņu piedāvājums ir ļoti plašs: pieejami dažāda izmēra, jaudas, dažādu ražotāju, komplektācijas un izskata modeļi. Elektriskie velosipēdi un skrejriteņi atrodami e-veikalā www.bikko.lv!

1 декабря 2021, 15:39

Parketa grīdas vērtība, gadiem ejot, nemazinās

Iegādājoties dzīvokli vai māju, ir jārēķinās, ka mantojumā ar to nāk jau esošais interjers. Lai arī pirmajā brīdī šķiet, ka vislabākais risinājums ir veikt pilnu īpašuma rekonstrukciju, nomainot veco interjeru ar jaunu, ja runa ir par parketa grīdas segumu – tā ne vienmēr būs labākā izvēle.

22 ноября 2021, 13:08

Internets, televīzija un telefonija NETVISION optiskajā tīklā

Kvalitatīvi sakari – internets mājai un biznesam, telefonija un interaktīvā televīzija – ir kritiski svarīgi laikā, kad mūsu dzīvē notiek neprognozējamas pārmaiņas, kas ietekmē savstarpējo komunikāciju ģimenē, skolā, darbā un biznesā. Tas viss prasa labu un stabilu interneta pieslēgumu ar jaudīgu datu plūsmu un plašu telekomunikāciju pakalpojumu klāstu, ko savā optisko šķiedru sakaru līniju tīklā nodrošina SIA “Netvision”. 

22 ноября 2021, 11:56

Ursus – plašs piedāvājums un labas cenas

Ursus ir Polijā bāzēts lauksaimniecības tehnikas ražotājs. Uzņēmums ir dibināts 1983. gadā Varšavā un savā ilgajā darbības laikā ir iemantojis sadarbības partneru uzticību kā drošs un stabils traktortehnikas ražotājs.

8 ноября 2021, 14:34

REHAU Connect – pircēja un pārdevēja satikšanās vieta

REHAU Connect ir platforma, kas ir radīta, lai REHAU sadarbības partneriem un klientiem atvieglotu iespēju atrast vienam otru. 

8 ноября 2021, 14:14

Desmit iemesli T-kreklu apdrukai Copy Pro

Copy Pro piedāvā T-kreklu apdruku arī korporatīvajiem pasākumiem, ballītēm, dāvanām  un ikdienai. Apdruka ir iespēja izcelies ar kreklu, kāds nav nevienam citam. Un ir vismaz vēl 10 iemesli, lai izmantotu T-kreklu sava biznesa reklāmai vai sociālās nostājas demonstrēšanai.

8 ноября 2021, 10:16

Karstā gaisa friteris – ko tajā var pagatavot?

Aerofriteris ir lieliska iespēja dažādot jūsu ģimenes maltītes! Ja meklējat iespēju iegādāties to izdevīgi, apmeklējiet interneta veikalu 220.lv! Tieši te karstā gaisa friteri pieejami par labām cenām un plašā sortimentā.

5 ноября 2021, 11:54

Kredīts uzņēmumiem ar KreditsUznemumiem.lv

Lai uzņēmums varētu piemeklēt sev izdevīgus nosacījumus, lietderīgi izmantot kredītu salīdzināšanas platformas. Viena no tādām ir "Elizings  kredītu salīdzināšana", kura var palīdzēt ērti, ātri un vienkārši salīdzināt biznesa kredītu piedāvājumus un izvēlēties visizdevīgāko.

3 ноября 2021, 16:56

SIA „Somfy” – bīdāmie vārti, automātiskie bīdāmie vārti

SIA „Somfy” piedāvā ražotāja BFT Automation automātisko bīdāmo vārtu sistēmas, lai padarītu jūsu braucienu mājās vai uz darbu daudz, daudz vienkāršāku. BFT automātikas sistēmas ir piemērotas gan zemas, gan augstas intensitātes lietošanai.

3 ноября 2021, 09:15

Dāvanu servisa piedāvājums svētkos

Katra diena var būt kā svētki. Šī iemesla dēļ arī www.davanuserviss.lv dāvanu klāstā varat ieraudzīt dāvanas, kas paredzētas ikvienai dzīves situācijai. 

2 ноября 2021, 16:44

Īstais laiks iegūt autovadītāja apliecību!

Ja tu vēl neesi ieguvis autovadītāja apliecību, tad tagad ir īstais laiks to izdarīt! Agrāk kursantiem bija rūpīgi jāplāno savs laiks, lai ierastos uz katru teorētisko apmācību klātienē, tad šobrīd ikviens var apgūt nodarbības autoskolā attālināti. Apgūsti autovadītāja teorijas kursus, neizejot no mājas!

2 ноября 2021, 16:11

Hemoroīdi – 21. gadsimta TOP slimība

Hemoroīdi ir problēma, par kuru visbiežāk cilvēki nestāsta pat saviem tuvākajiem draugiem, bet šī slimība nebūt nav reta un skar ļoti daudzus cilvēkus, un pastāv aplēses, ka nākotnē problēmas ar hemoroīdiem varētu piedzīvot pat katrs otrais pasaules iedzīvotājs. 

1 ноября 2021, 09:21

Kredītu apvienošana vai kā samazināt maksājumus

Par kredītu salīdzināšanas platformu, kredītu apvienošanu un refinansēšanu vairāk lasiet Apvieno24.lv.  

29 октября 2021, 12:44

Nepērc jaunu – saremontē veco!

SIA Texmobile piedāvā telefonu remontu Rīgā, kā arī ir pieejama iespēja nosūtīt telefonu ar pakomāta starpniecību, SIA Texmobile meistari veiks kvalitatīvu un ātru tava telefona remontu, un jau dažu dienu laikā tu saņemsi atpakaļ saremontētu telefonu. 

28 октября 2021, 11:28

Darba aizsardzība uzņēmumā – tā nav tikai formalitāte

Bieži vien jo īpaši mazo uzņēmumu īpašnieki domā, ka darba aizsardzība uzņēmumā ir tikai kārtējā formalitāte. Galvenais ir, lai darbinieki ir parakstījušies ievadapmācības un darba aizsardzības instruktāžas darba vietā žurnālos, un ar to būs izpildītas minimālās prasības darba aizsardzībā