Новости

7 декабря 2022, 16:51

PREMARK termoplastiskais ceļa marķējums

Viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ mūsu klienti izvēlas tieši PREMARK marķēšanas materiālu, ir tā izturība, kas ievērojami pagarina marķējuma lietošanas laiku un nepieciešamo ceļa marķējuma atjaunošanas periodu. PREMARK ir termoplastisks ceļu marķēšanas izstrādājums ar paaugstinātām redzamības, izturības un atstarojošajām īpašībām, kas ir gatavs tūlītējai lietošanai.

7 декабря 2022, 10:43

Kardāna veiktspēja nosaka pareizu lauksaimniecības tehnikas darbību

Kardāns ir viens no svarīgākajiem mehāniskajiem mezgliem lauksaimniecības tehnikai, kas pārnes jaudu no traktora uz darba agregātu. Lauksaimniecībā ir svarīgi, lai visa tehnika un rezerves daļas būtu drošas, viegli lietojamas, kvalitatīvas un lai tām būtu nepieciešama minimāla apkope.

7 декабря 2022, 10:32

Vērtībās balstītu ieradumu veidošana pirmsskolā

Šis ir ļoti piesātināts un saspringts laikmets, kad šķiet – pat laiks rit nedaudz ātrāk nekā pirms gadiem 20. Modernās tehnoloģijas ir atvieglojušas mūsu dzīvi, bet tajā pašā laikā arī padarījušas mūsu dzīves ritmu straujāku un emocionāli saspringtāku.

5 декабря 2022, 14:10

Mikroviļņu krāsns – cik kaitīga tā patiesībā ir?

Cik gan ērta ir iespēja iepriekš sagatavotu maltīti uzsildīt, nepavadot virtuvē ilgu laiku! Mikroviļņu krāsns ir viena no tām ierīcēm, kas mums dāvā šo iespēju. Taču vēl aizvien ir daudz mītu par šīs krāsns ietekmi uz cilvēku veselību. Šajā rakstā apskatīsim, vai tiešām mūsdienu mikroviļņu krāsnis ir kaitīgas veselībai, kā tās pareizi izmantot un kā izvēlēties sev piemērotāko.

2 декабря 2022, 10:00

Biznesa profili – vērtīgi papildspēki tavam uzņēmumam!

Viens no iedarbīgākajiem digitālā mārketinga risinājumiem, kas palīdzējis mūsu klientiem sasniegt jaunas biznesa virsotnes, ir biznesa profili "Latvijas Tālruņa" platformās – Latvijā populārākajos nozaru medijos un biznesa uzziņu portālos. Kādu pienesumu biznesa profili ir spējīgi sniegt tavam biznesam? Lasi tālāk!

1 декабря 2022, 17:00

Facebook reklāma – ilgtermiņa mārketinga stratēģijas rīks

Facebook Ads ir ārkārtīgi spēcīgs mārketinga stratēģijas rīks, ar kura palīdzību tu vari gan sasniegt jaunus klientus, izmantojot pareizo reklāmu īstajā brīdī, gan palielināt reklāmguvumu skaitu, pārdošanas apjomus un attīstīt savu biznesu.

1 декабря 2022, 10:00

Kāpēc konkurenti mājaslapas optimizēšanu uztic speciālistiem?

Lai arī mājaslapas izveide nebūt nav ļoti sarežģīta, tās sakārtošana un pielāgošana (optimizēšana) meklētājprogrammām jeb SEO tomēr prasa specifiskas zināšanas, rīkus, laiku, prasmes un regulāru uzmanību.

1 декабря 2022, 06:00

Vai tavi klienti tevi atrod?

Lai sasniegtu vēlamo mērķauditoriju, ne vienmēr pietiek uzturēt biznesa profilu tikai Facebook. Ir svarīgi, lai uzņēmums būtu atrodams dažādās interneta platformās un mobilajās aplikācijās, kur ikdienā bieži laiku pavada tā mērķauditorija. Kāpēc? Lasi tālāk!

30 ноября 2022, 14:02

Kādos gadījumos lietu organizēšanai var noderēt arhīva plaukti?

Lai gan arhīva plaukti jau pēc nosaukuma liek saprast, ka tie ir paredzēti arhīvu uzturēšanai, tos iespējams izmantot arī daudziem citiem mērķiem. Kādiem? To uzzināsi raksta turpinājumā!

29 ноября 2022, 12:22

5 padomi, kā izvēlēties jaunas riepas savai automašīnai

Ja pienācis laiks aprīkot savu transportlīdzekli ar jaunām riepām, turpiniet lasīt un uzziniet noderīgus ieteikumus, kas palīdzēs izdarīt labāko izvēli. 

29 ноября 2022, 11:06

Trīs efektīvi veidi, kā meklēt darbu

Metodes, kā atrast labu darbu, ir dažādas, taču vienmēr jāņem vērā arī situācija, kādā atrodaties. Noskaidrosim trīs efektīvus darba meklēšanas veidus, kas var būt aktuāli atšķirīgās situācijās.

28 ноября 2022, 15:36

Pēkšņas izmaiņas svarā? Jānodod analīzes!

Svara palielināšanās vai samazināšanās bez redzama iemesla, drēbju izmēra maiņa ir signāls, ka jāpievērš uzmanība savam ķermenim un ir laiks nopietni parūpēties par sevi, nododot analīzes, kuras parādīs, kas pašlaik notiek ar organismu un vai ir kādas izmaiņas. 

28 ноября 2022, 15:16

Veselīgs uzturs – tas ir lēti!

Uzzināsim par produktiem, kas ir pieejami tepat Latvijā un kuri mums palīdzēs padarīt šķīvja saturu vērtīgāku skaistumam, veselībai un labsajūtai! 

24 ноября 2022, 12:25

Šķidro epoksīda sveķu apraksts

Noskaidrosim, kas ir epoksīda sveķi, kā tos lieto un kādas ir svarīgākās to īpašības. 

23 ноября 2022, 11:36

Koka māja – piemērots risinājums gan vasarnīcai, gan pastāvīgai dzīvošanai

Ja sapņo par savu koka māju, bet tev nepatīk standarta projekti – izstrādā savas sapņu mājas projektu kopā ar SIA Eco Dowel!

16 ноября 2022, 11:11

Vai flīzes ir piemērots segums grīdām?

Būvējot māju vai veicot remontu aktuāls, ir jautājums – kādu grīdas segumu izvēlēties. Katram no grīdas segumiem ir savi plusi un mīnusi, kā arī cenu kategorijas, tādēļ ir rūpīgi jāizvērtē, kāds segums būs piemērotākais konkrētajai telpai un kāds ir grīdas seguma iegādei atvēlētais budžets.

9 ноября 2022, 11:24

Kā apkures pieslēgšana ietekmē parketa grīdas?

Šis rudens mūs lutina ne tikai ar krāšņu krāsu paleti, bet arī ar siltiem laika apstākļiem, tādēļ šogad apkures sezona ir sākusies vēlāk, nekā ierasts. Vēlamies atgādināt parketa grīdu īpašniekiem, ka dabīgajām koka grīdām ir nepieciešama lēna un vienmērīga siltuma padeves kāpināšana, lai nenodarītu kaitējumu grīdas segumam, tādēļ aicinām neatlikt apkures pieslēgšanu uz pēdējo brīdi, kad temperatūra ārpus telpām tuvosies nulles atzīmei.

7 ноября 2022, 13:25

Durvju salonveikals PRODEX – plaša izvēle un profesionāls serviss

PRODEX piedāvā iegādāties dažāda materiāla, dizaina un cenu līmeņa durvis, sniedzot iespēju ikvienam atrast savām finansēm un tehniskajai specifikācijai atbilstošas durvis.

3 ноября 2022, 11:16

Bērnu apģērbs internetā – kam pievērst uzmanību?

Neskatoties uz plašo veikalu piedāvājumu, iegādāties apģērbu var nebūt tik vienkārši. Īpaši, ja apģērbs bērniem tiek meklēts interneta veikalos, kur lielā mērā jāpaļaujas uz preču aprakstiem un fotoattēliem. Kā nekļūdīties, iegādājoties bērnu apģērbu internetā? 

26 октября 2022, 17:12

Balta, zelta, sudraba druka

Apnikušas ierastās krāsas? Vai vēlies savu drukāto reklāmu padarīt vēl oriģinālāku un ekskluzīvāku? Mēs varam palīdzēt piesaistīt uzmanību – izvēlies druku ar zelta, sudraba, baltu krāsu vai laku!

26 октября 2022, 11:02

Bioloģiskā notekūdeņu attīrīšanas iekārta bez rūpēm un raizēm

Kanalizācijas sistēma ir viena no neredzamajām, bet absolūti nepieciešamākajām komunikācijām katrā mājoklī. AUGUST LATVIA SERVISS piedāvā patentētas notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kurām ir viens no augstākajiem attīrītā ūdens rādītājiem, salīdzinot ar analoģiskiem risinājumiem.

25 октября 2022, 17:35

Oriģinālas dāvanas visiem

Vai esat kādreiz bijis situācijā – ir nepieciešama dāvana, bet nav nekas sagādāts un arī idejas ir izsīkušas? Dāvanu sala sagatavojusi ieteikumus un ierosinājumus oriģinālām dāvanām.

14 октября 2022, 15:00

Visi nepieciešamie grāmatvedības pakalpojumi – SIA "Ilear"

Grāmatvedības pakalpojumi pieejami juridiskām un fiziskām personām. Finanšu rādītājiem jābūt precīziem – pat neliela neatbilstība dokumentos var ietekmēt uzņēmuma darbības turpmākos finanšu procesus. 

14 октября 2022, 14:38

Ieteikumi veselīgas redzes saglabāšanai

OC VISION redzes pārbaudes centri pieejami 14 Latvijas pilsētās – jūs varēsiet atrast tieši sev tuvāko speciālista pieņemšanas vietu. Turklāt uzņēmuma speciālisti pieņem gan pieaugušos, gan bērnus, nodrošinot mūsdienīgu diagnostiku augstākajā līmenī!

14 октября 2022, 14:13

Bojāts automašīnas vējstikls. Kā rīkoties?

Bojāts stikls apdraud satiksmes drošību, jo tas var būtiski traucēt redzamību. Auto stiklu remonts nepieciešams uzreiz pēc bojājuma rašanās, tādēļ pēc iespējas agrāk sazinieties ar CARGLASS speciālistiem, kuri veiks profesionālu auto stiklu remontu. 

12 октября 2022, 16:25

Sagatavo savu automašīnu ziemai

Labas riepas Rīgā var sameklēt "MMK Riepu Serviss" piedāvājumā. Šeit tiek piedāvāti arī tādi pakalpojumi kā riepu montāža, balansēšana, kā arī riepu glabāšana. 

12 октября 2022, 15:11

Kas ir kompozītmateriāli?

Kompozītmateriāls ir savienojums, kas veidots vismaz no diviem materiāliem, kuru ķīmiskās un fizikālās īpašības būtiski atšķiras, ar mērķi izveidot materiālu ar noteiktām īpašībām. Piemēram, viens no pazīstamākajiem kompozītmateriāliem ir betons, kas ir veidots, savienojot cementu, akmeni, smiltis un ūdeni.

11 октября 2022, 12:21

Ir īstais laiks padomāt par mājas lietus ūdens noteksistēmas atjaunošanu!

Ar rudens atnākšanu ir sācies mitrs un drēgns laiks, kad lietaino dienu ir vairāk nekā saulaino. Mēs visi zinām slaveno teicienu, ka nav nepiemērotu laika apstākļu, ir tikai nepiemērots apģērbs, bet – vai jūs zinājāt, ka šis teiciens attiecas arī uz ēkām?

10 октября 2022, 10:21

Aizkari – no klasikas līdz modernajam

Jūsu logiem – Jūsu sapņu žalūzijas! Salonam “Homestyle” ir privātā rullo žalūziju ražotne. Tas nozīmē, ka, pasūtot rullo žalūzijas salonā “Homestyle”, jūs tās saņemsiet tieši no ražotāja.

4 октября 2022, 13:24

Radiosēta – sunim draudzīgs risinājums

Ja vēlaties būt droši, ka suns nepametīs savu teritoriju un neapdraudēs garāmgājējus vai kaimiņus, piemērotākais risinājums būs elektroniskā radiosēta.