Новости

1 августа 2023, 10:41

Kas ir Herringbone un Chevron parketa veidi?

Herringbone un Chevron jeb angļu un franču skuja ir parketa veidi, kas nekad nezaudē savu šarmu un mūsdienās atgriežas ar izaicinošākiem toņiem un klājumiem. Parkets ir populārs grīdas seguma veids, kas izceļas ar savu estētisko pievilcību un ilgmūžību. Herringbone un Chevron parketa veidi, gadiem ejot, nav pazaudējuši savu aktualitāti un vēl aizvien ir vieni no iecienītākajiem parketa veidiem visā pasaulē. Lai arī sākotnēji šķiet, ka abi veidi ir ļoti līdzīgi, tomēr ir nelielas atšķirības, kas katru no tiem padara unikālu.

1 августа 2023, 10:08

Brauc droši ar autoservisu Jureckis un KO

Kādēļ auto savirzes regulēšana ir svarīga?
Pareizi noregulēta savirze palīdz paaugstināt jūsu braukšanas drošību, kā arī riepu mūžu, tādēļ nebaidīsimies apgalvot, ka savirzes noregulēšanai ir pozitīva ietekme gan uz jūsu veselību, gan maciņu.

31 июля 2023, 15:36

Vai žurnālgaldiņi vēl ir aktuāli?

Noskaidrosim, vai viesistabā nepieciešams žurnālgaldiņš un to, kas jāņem vērā, to izvēloties! 

31 июля 2023, 11:31

Kas ir pašblīvējošās jeb SelfSeal riepas?

Kad tiek meklētas labas riepas Rīgā, vislabāk ir vērsties pie profesionāļiem. Visizdevīgāko piedāvājumu riepu maiņai var atrast MMK Riepu Servisa plašā vasaras, vissezonas un ziemas riepu klāstā.

31 июля 2023, 11:13

Virtuves galds vai sala – ietekme uz telpas funkcionalitāti un pieejamību

Aizvien populārāka kļūst interjera tendence pusdiengaldu aizstāt ar virtuves salu. Lai arī šādas virtuves iekārtojuma izmaiņas nav piemērotas jebkurai virtuvei, virtuves sala var sniegt daudz priekšrocību.

31 июля 2023, 11:05

Karjera loģistikā – cik daudzveidīga tā var būt?

Uzzināsim, kādas īpašības tiek sagaidītas no darbiniekiem loģistikas nozarē un kādas amata pozīcijas loģistikā tiek meklētas Latvijā?

27 июля 2023, 14:54

Kā izvēlēties labākos saules paneļus?

Vai ir pienācis laiks uzstādīt saules paneļus? Ieskatieties uzņēmuma Ivsolar piedāvājumā www.ivsolar.lv un izvēlieties savai mājsaimniecībai vai uzņēmumam piemērotāko risinājumu. 

26 июля 2023, 15:00

Viesības bez raizēm un uztraukumiem

Vasara ir izlaidumu, ģimenes salidojumu, kāzu un citu svinīgu norišu laiks. Bez laika un vietas izvēles bieži galvenās rūpes ir ēdiena gatavošana un galdu klāšana. Vai uzticēt šo uzdevumu profesionālam banketu pakalpojumu sniedzējam vai tomēr iztikt pašu spēkiem? 

24 июля 2023, 17:33

Daudzfunkcionāls, praktisks un pievilcīgs iepakojums pārtikai

Iepakojums mūsdienās kļuvis ne tikai par neatņemamu ražošanas procesa sastāvdaļu, tam ir liela nozīme jebkuras produkcijas veiksmīgā realizācijā. SIA Unilevel piedāvā plašu iepakošanas materiālu sortimentu visdažādāko nozaru ražotājiem, tirgotājiem un pārvadātājiem.

24 июля 2023, 16:27

Mājdzīvnieka iegāde ir atbildīgs lēmums

Izpratne par dzīvnieku labturību un vajadzībām ir ļoti svarīga, pirms dzīvnieks ienācis jūsu mājās. Šajā rakstā mēs aplūkosim, ko nozīmē kopdzīve ar mājdzīvnieku un par ko būtu jāpadomā, pirms pieņemat tik atbildīgu lēmumu.

24 июля 2023, 10:27

Drošības sistēmu automatizācijas ieguvumi tiks analizēti Nordic SecTech Summit ietvaros

ALTAS IT organizē Nordic SecTech Summit 2023 jeb drošības tehnoloģiju samitu, kas norisināsies 21. septembrī no plkst. 9.30 līdz 19.00 Jaunajā Teikā "FANTADROMS" telpās. 

19 июля 2023, 15:27

Prime Car Rent – uzņēmums ar skatu nākotnē

Ja meklējat godīgu un uzticamu auto nomas uzņēmumu, kas piedāvā klientiem kvalitatīvu auto nomas pakalpojumu bez slēptām izmaksām – izvēlieties Prime Car Rent!

12 июля 2023, 12:44

Ļaujiet bērniem mācīties no vienkāršiem ikdienas notikumiem

Mācīšanās procesam nav jābūt garlaicīgam, un, ja bērnam būs interesanti, viņš ar prieku mācīsies ik dienu. Noskaidrosim, kā vienkāršās un ikdienišķās situācijās varam bērnam palīdzēt apgūt dzīvē nepieciešamās prasmes, zināšanas un veidot izpratni. 

11 июля 2023, 10:41

Siltumsūkņi un citi energoefektīvi apkures risinājumi ar HEATPUMPS

HEATPUMPS piedāvā plašu inovatīvu siltumsūkņu, katlu, apkures radiatoru un saistīto produktu klāstu no uzticamiem ražotājiem, kurus ir vērts aplūkot un pārliecināties par siltumsūkni kā uzticamu apkures risinājumu. 

10 июля 2023, 08:23

Kā atpazīt veiksmīgu gatavu biznesu?

Noskaidrosim, kā atpazīt un kur nopirkt gatavu biznesu, kā arī to, kas jāņem vērā, biznesu iegādājoties!

3 июля 2023, 15:56

Dāvana vīrietim – mūžīgais jautājums?

Dāvanu Serviss ir parūpējies un izveidojis piedāvājumu, lai būtu vieglāk izvēlēties, ko dāvināt vīrietim tā, lai dāvinātāja un dāvanas saņēmēja prieks būtu divkāršs. 

3 июля 2023, 15:27

Moderni, funkcionāli dīvāni – "Kates" plašais piedāvājums

Mēbeļu salons “Kate” sadarbojas ar dāņu un itāļu mēbeļu dizaineriem un piedāvā salonā iegādāties daudzus mūsdienīga dizaina dīvānu modeļus. 

30 июня 2023, 08:58

Ko paņemt līdzi uz vasaras festivālu?

Izklaides un atpūtas pasākumu programma vasarā ir ļoti daudzveidīga, un dažādi mūzikas festivāli ir visvairāk apmeklētie notikumi. Daži ieteikumi tiem, kuri uz festivālu dodas pirmo reizi!

28 июня 2023, 13:44

Kā uzlabot atrodamību Google ar tehnisku rīku palīdzību

Lai iegūtu pēc iespējas augstāku vietu meklētājprogrammu atgrieztajos rezultātos, katram uzņēmumam ir mērķtiecīgi jāstrādā ar savu vietni, noslīpējot atslēgvārdus atbilstoši savam piedāvājumam un auditorijas paradumiem, kā arī pārliecinoties par tehnisko parametru atbilstību meklētājprogrammu prasībām.

28 июня 2023, 13:35

Kā apsteigt konkurentus ar mērķtiecīgu SEO un mākslīgā intelekta atbalstu

Kā nodrošināt, lai jūsu vietne ierindotos augstāk par konkurentiem? Kādi šķēršļi varētu būt par iemeslu tam, ka jūsu vietnes atrodamība ir sliktāka, nekā jūs vēlētos?

28 июня 2023, 13:22

Kas ir SEM, un kāpēc tas ir digitālā mārketinga nākotne

SEM nozīmē "meklēšanas mārketings" (search engine marketing). Tas ir process, kurā tiek apvienotas SEO un PPC pieejas, lai izveidotu holistisku interneta mārketinga stratēģiju, kas veicina datplūsmu un atpazīstamību, izmantojot meklētājprogrammas un pamatojoties uz lietotāja meklēšanas vaicājumu.
Meklētājprogrammu apvieno SEO un PPC, lai izveidotu visaptverošu interneta mārketinga stratēģiju. Bet vai mūsdienu SEM patiešām ir tikai PPC, palīdzēs noskaidrot FCR Digital apkopotā informācija.

26 июня 2023, 12:03

Darba modeļi pēc pandēmijas – darbs klātienē, hibrīdais vai attālināts darbs: plusi un mīnusi, vispārējās tendences

Uzņēmumi un organizācijas apsver dažādu darba modeļu plusus un mīnusus, kas attiecas uz darbu klātienē, daļēji attālināto un pilnīgi attālināto darbu. Katram no tiem ir savas priekšrocības un trūkumi. Ko katrs no šiem modeļiem nozīmē darba devējam un darbiniekam? 

26 июня 2023, 11:32

Bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas privātmājām, ciematiem, komercobjektiem un pilsētām

Mūsdienu pasaulē notekūdeņu attīrīšana ir vitāli svarīga sabiedrības veselības uzturēšanai un vides aizsardzībai, tomēr teritorijās, kur nav piekļuves pašvaldības kanalizācijas sistēmām, var būt grūti atrast dzīvotspējīgu risinājumu notekūdeņu attīrīšanai. Kā atrast pareizo risinājumu?

21 июня 2023, 13:40

Kas tev jāzina par slēptajām durvīm un to priekšrocībām

Slēptās durvis kā risinājumu iekšdurvīm savā mājoklī cilvēki izvēlas uzstādīt arvien biežāk. Tas ir lielisks veids, kā interjeru nepārsātināt ar dizainu vai tieši pretēji – minimālā interjerā veidot īpašu akcentu.

21 июня 2023, 11:03

SIA TM Recycling – konkurētspējīgas cenas un ilgtermiņa sadarbība

SIA TM Recycling nodarbojas ar melno un krāsaino metāllūžņu iepirkšanu gan no fiziskām, gan juridiskām personām. Piedāvājam ne tikai metāllūžņu iepirkšanu, bet arī organizējam metāllūžņu pieņemšanu, izvešanu un demontāžu.

19 июня 2023, 14:23

Padomi, kā pareizi izmantot ķermeņa krēmu

Lai ķermeņa krēmi spētu sniegt vislabāko efektu, svarīgi tos pareizi izmantot. Soli pa solim, kā to paveikt, uzzināsi šajā rakstā.

13 июня 2023, 15:35

6 iemesli, kāpēc metāla jumta segumi ir pareizā izvēle

Jumtu segumu veidu ir daudz, un tie ir dažādi, taču klasiska vērtība daudzu gadu garumā ir metāla jumti, kas piedāvā virkni būtisku priekšrocību. Lasiet rakstu un noskaidrojiet, kāpēc izvēlēties tieši šī materiāla jumtu!

13 июня 2023, 09:58

WILO ūdens sūkņi: uzticami risinājumi privātmājām

Izpētīsim iemeslus, kāpēc WILO iekārtas ir laba izvēle māju īpašniekiem, kuri meklē efektīvus un uzticamus risinājumus savām topošajām vai esošajām mājām. 

9 июня 2023, 16:00

Kafijas automātu noma – izcils risinājums mazos un lielos birojos

Ja arī jūsu birojā nepieciešams kafijas automāts, ieskatieties Kafo.lv īpašajos piedāvājumos un saņemiet lielisku nomas risinājumu ar izdevīgiem nosacījumiem! 

8 июня 2023, 09:28

Zobu estētiskā restaurācija – lieliska izvēle iegūt skaistāku smaidu

Zobu estētiskā restaurācija ir viens no pieprasītākajiem zobārstniecības pakalpojumiem. Dr. Mālmanes zobārstniecība piedāvā zobu restaurāciju ar jaunākās paaudzes materiāliem un tehnoloģijām, kas sniedz iespēju mūsu pacientiem atjaunot zobus un sasniegt rezultātus ar augstu estētisko kvalitāti.