Новости

2 мая 2023, 09:04

Repatriācijas dienests – mirušo transportēšana no ārzemēm

Vissvarīgākais sēru laikā ir aizgājušā tuvinieka piemiņa, kopīgo mirkļu atsaukšana atmiņā un emocionāla atvadīšanās no aizgājēja. Repatriācijas dienests nodrošina pilnu repatriācijas pakalpojumu paketi no jebkuras pasaules valsts uz Latviju un no Latvijas uz jebkuru pasaules valsti. 

28 апреля 2023, 15:48

Metāla garāža vai metāla angārs – iespēju ir daudz

Būvniecības uzņēmums Domus Angāri piedāvā kvalitatīvas metāla garāžas un metāla angārus.

28 апреля 2023, 14:30

Kompozītmateriālu pagrabs – mūsdienīgs risinājums tavai mājai

Neatkarīgi no tā, vai plānojat jaunas mājas būvniecību vai veicat esošās mājas renovāciju, kompozītmateriālu pagrabs būs energoefektīvs un finansiāli izdevīgs risinājums. SIA R.L.M. nodrošinās ne tikai kompozītmateriālu pagraba izgatavošanu atbilstoši jūsu vēlmēm, bet arī piegādi un uzstādīšanu. 

28 апреля 2023, 14:29

"Gastrotuss" sīrups – ja nelīdz veselīgs uzturs

Noskaidrosim, kas ir refluksa slimība un kas var palīdzēt ārstēšanā! 

28 апреля 2023, 10:01

Vispārējie latviešu Dziesmu un Deju svētki jau šogad!

Neatkarīgi no tā, vai tu šajos svētkos plāno kāpt uz skatuves vai dziedāt līdzi no skatītāju rindām, SIA ANVI AM piedāvā tautastērpu nomu. Esi daļa no svētkiem un godini latviešu tautas tradīcijas, ietērpjoties sava novada tautastērpā! 

27 апреля 2023, 09:28

Neatstāj bez ievērības regulāru miegainību un sagurumu!

Miega slimību centrs piedāvā lielisku iespēju – vienreizēju miega diagnostiku, izmantojot WatchPAT one! Miega diagnostika ar  WatchPAT one ir ātra un vienkārša. Veic miega diagnostiku šodien, lai paaugstinātu savas dzīves kvalitāti rīt! 

21 апреля 2023, 09:00

2023. gadā mežu un cirsmas reālo vērtību tagad var noskaidrot BEZ MAKSAS!

MANA MEŽA VĒRTĪBA – noskaidro sava īpašuma tirgus vērtību ar 1 bezmaksas sludinājuma palīdzību! MMV.LV nodrošina bezmaksas konsultācijas, sniedzot visu nepieciešamo informāciju, kas ir būtiska, pārdodot cirsmu vai meža īpašumu.

18 апреля 2023, 10:56

Motociklu līzings tagad ir pieejams bez grūtībām

Katrs reiz ir sapņojis par izbraucienu ar motociklu, tverot vēju vasaras svelmē. Tagad šo sapni var piepildīt ikviens moto entuziasts, un to palīdzēs realizēt līzings motociklu iegādei. 

18 апреля 2023, 09:51

Pasaulē vienīgais aleksandrīta lāzers, kas neizraisa sāpes – tagad studijā La Vie Beaute

Vilcināties veikt lāzerepilāciju, baidoties, ka tā ir sāpīga procedūra? Lāzerepilācijas iekārta Motus AX ir pasaulē vienīgais aleksandrīta lāzers, kura izmantošana neizraisa sāpes un ne vismazāko diskomfortu. Tas ir viens no efektīvākajiem un komfortablākajiem veidiem, kā ilgtermiņā atbrīvoties no nevēlamiem matiņiem.

10 апреля 2023, 13:17

Dabīgā akmens skaistuma atraisīšana interjerā un eksterjerā

Izbaudiet dabiskā akmens nepārspējamo skaistumu un daudzpusību savos interjera projektos jau šodien ar SIA "Dabīgais akmens"! 

4 апреля 2023, 12:34

Tieši tev radītas mēbeles

Ergonomiskas, kvalitatīvas un gaumīgas mīkstās mēbeles ir ilgtermiņa ieguldījums uzņēmumā. Ja vēlies, lai interjers ir jūsu uzņēmuma vizītkarte, izvēlies mēbeles pēc individuāla pasūtījuma – SIA "Sencis".

3 апреля 2023, 14:51

Daba – vislabākā mācību vide pirmsskolas vecuma bērniem!

Ja jūs vēlaties, lai jūsu bērns attīsta prasmes, apgūst zināšanas un veido izpratni praktiskā darbībā reālās situācijā, mācoties dabā, rūpīgi izvēlieties pirmsskolas izglītības iestādi

3 апреля 2023, 13:59

Kompozītmateriālu tvertne tavam pagalmam

Ja jums ir nepieciešama kompozītmateriālu tvertne, sazinieties ar SIA R.L.M. – uzņēmums jau vairāk nekā 25 gadus konstruē un ražo dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus. Izcila kvalitāte par konkurētspējīgu cenu!

30 марта 2023, 11:26

Ko ņemt vērā pirms vasaras riepu iegādes?

Iestājoties pavasarim, kad vidējā gaisa temperatūra sasniedz +7 grādus, speciālisti iesaka ziemas riepas nomainīt pret vasaras riepām. Ko ņemt vērā, izvēloties piemērotākās riepas savam auto? Par to vairāk raksta turpinājumā! 

30 марта 2023, 11:10

Kvalitatīvu darba cimdu un apavu nozīme

Kad tiek pētīti darba apģērbu veikali Rīgā, uzmanību der pievērst Almont.lv. Šis darba apģērbu veikals izceļas ar pārstāvēto zīmolu daudzveidību, kas ļauj atrast visizdevīgāko piedāvājumu jebkura darba specifiskām prasībām. 

30 марта 2023, 11:02

Kad var noderēt juridiskā biroja sniegtie pakalpojumi?

Ir situācijas, kad bez profesionāļa palīdzības neiztikt. Tas attiecas arī uz dažādu juridisku jautājumu kārtošanu. Kādos gadījumos var palīdzēt advokātu vai juristu birojs? Par to vairāk uzzināsiet raksta turpinājumā. 

29 марта 2023, 10:50

Vidzemes mājokļu tirgū pērn vislielākā interese par īpašumiem Cēsīs

Nav noslēpums, ka nekustamā īpašuma mājokļu segments galvaspilsētā pēdējā gada laikā piedzīvojis transformāciju – no pārdevēju uz pircēju tirgu, no vairāksolīšanas līdz nogaidīšanai, no lielākām platībām uz kompaktākiem variantiem. Taču ne tikai Rīga pieredz pārmaiņas; arī vairākās Vidzemes pilsētās novērotas izmaiņas darījumu dinamikā. 

23 марта 2023, 13:54

Kā nodarbināt gaisu? Vakuumsūkņi un kompresori

Vakuumsūkņi, gaisa kompresori un ledusskapji ir visbiežākās iekārtas, kuras plaši izmantojam dažādu darbību veikšanai ar gaisu. Apskatīsim tuvāk, ko tās dara un kur tiek izmantotas visvairāk!

23 марта 2023, 10:31

Mīti un patiesība par virtuālajām tūrēm

Šajā rakstā tiks atmaskoti mīti par virtuālo tūri un skaidrots, kāpēc tādi vispār ir radušies, vienlaikus palīdzot lasītājiem justies pārliecinātākiem, ja tiek apsvērta tehnoloģiskā risinājuma izstrāde uzņēmumam vai privātām vajadzībām.

22 марта 2023, 12:37

Ērta un vienkārša saules parka teritorijas uzturēšana

Lai saules parki nekļūtu par apgrūtinājumu un neradītu papildus darba slogu saimniecībām, ir svarīgi izvēlēties piemērotu tehniku, kas palīdzēs ātri un ērti uzturēt kārtībā saules parku teritoriju. 

20 марта 2023, 10:14

IPhone lādētājs – 10 ieguvumi un priekšrocības, izvēloties oriģinālo lādētāju

Vēlies uzzināt, kādi ir 10 būtiski ieguvumi un priekšrocības, ja tiek izmantots atbilstošs Apple lādētājs? Turpini lasīt rakstu! 

20 марта 2023, 09:40

Mitruma mērīšanas nepieciešamība dažādās nozarēs. Kāpēc tas ir svarīgi?

Mitrums var ietekmēt produktu kvalitāti, drošību un ražošanas procesu efektivitāti. Tāpēc tādās nozarēs kā kokapstrāde, būvniecība, lauksaimniecība, pārtikas pārstrāde, farmācija un daudzās citās mitruma mērītāji un mitruma analizatori ir svarīgi instrumenti, kas nosaka uzņēmuma peļņu vai zaudējumus.

16 марта 2023, 16:17

5 radoši veidi, kā izmantot plastmasas kastes mantu uzglabāšanai

Šajā rakstā piedāvājam 5 radošas idejas, kā vienkārša kaste mantu glabāšanai un organizēšanai var atvieglot ikdienas uzkopšanas darbus, lai iedvesmotu tevi veikt lielo pavasara tīrīšanu arī savās mājās! 

15 марта 2023, 11:33

Moderna kases sistēma jūsu uzņēmumam – kā izvēlēties piemērotāko?

Klātienes tirdzniecība mūsdienās nav iedomājama bez modernas, konkrētajam uzņēmumam pielāgotas kases sistēmas. Lasiet un noskaidrojiet, kādiem parametriem nepieciešams pievērst uzmanību, izvēloties savam biznesam piemērotāko risinājumu, un kādas iespējas šobrīd spēj nodrošināt mūsdienīga kases sistēma!

15 марта 2023, 09:23

Latvijas Universitātes P. Stradiņa koledžas ārstniecības iestādes sniegtie ārstniecības un skaistumkopšanas pakalpojumi

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžas ārstniecības iestādē šobrīd darbojas masāžas, podologa un skaistumkopšanas speciālista kosmetoloģijas kabinets. Aicinām Jūrmalas iedzīvotājus iepazīt piedāvājumu, pierakstīties uz procedūrām un saņemt ārstniecības un skaistumkopšanas pakalpojumus par izdevīgām un pieejamām cenām. 

15 марта 2023, 08:06

SIA Prāna Ko misija – atvieglot mūsu klientu ikdienu

Darba apģērbs ne tikai nodrošina darbiniekiem komfortablus darba apstākļus, bet arī palīdz veidot pozitīvu un profesionālu tēlu klientu acīs, tādēļ ir ļoti būtiski, lai darba apģērbs ir ne tikai kvalitatīvs un pilda savas funkcijas, bet arī vizuāli pievilcīgs. Ienāc Prāna Ko mājaslapā un apskati piedāvājumu! 

14 марта 2023, 13:54

3 mārketinga un PR komunikācijas blogi latviešu valodā, kurus vajadzētu abonēt

Mārketinga un PR komunikācijas blogu abonēšana ir izdevīga un vēlama, jo tie sniedz noderīgu informāciju un padziļinātu izpratni par nozari. Šajā rakstā ir apkopoti trīs populāri mārketinga un PR komunikācijas blogi latviešu valodā, kuriem ir vērts pievērst uzmanību un kurus iesakām abonēt.

13 марта 2023, 14:55

Auto tirdzniecība visā Latvijā – atrodi savu ar Motorfy

Tiem, kuri domā, kādu automašīnu pirkt, noteikti iesakām ieskatīties Motorfy katalogā, jo plašajā piedāvājumā atrodamas ne tikai lietotas automašīnas, bet arī mazlietoti auto. 

28 февраля 2023, 10:54

10 lieliskas SPA viesnīcas ar ūdens relaksācijas centru

SPA procedūras ir lielisks veids, kā atpūsties un atjaunot spēkus. Akvaparks, baseins vai pirtis ir patīkams papildinājums jebkurai viesnīcai, piešķirot tās apmeklētāju acīs augstāku vērtējumu. Kura SPA viesnīca ir piemērota atpūtai kopā ar maziem bērniem un kurā vislabāk atpūsties pārim, kurš meklē miera ostu? 

27 февраля 2023, 16:54

Kas ir SEO pakalpojumi, un ko tie ietver?

Ja jums aktuāls SEO audits, mājaslapu izstrāde vai cita veida mārketinga pakalpojumi, reklāmas aģentūra “E-komercija.lv” jums palīdzēs! Zinošā speciālistu komanda atbildēs uz jūsu jautājumiem, ieteiks labākos risinājumus un palīdzēs tikt līdz jaunām uzvarām.