Новости

27 сентября 2023, 14:41

Liliju audzēšana un kopšana mājas apstākļos – 7 praktiski padomi

Lilijas ir skaisti un eleganti ziedi, kas piepilda katru dārzu un mājas interjeru ar savu krāsu un aromātu. Ar savu krāšņo dažādību un relatīvi vieglo kopšanu lilijas ir populāras dārznieku un puķu audzētāju vidū visā pasaulē. Šajā rakstā dalīsimies ar 7 praktiskiem padomiem, kā audzēt un kopt lilijas, lai saglabātu šo skaistumu ilgstoši.

25 сентября 2023, 17:37

Dolomīta šķembas ceļa seguma atjaunošanai

Ja meklējat materiālu piemājas ceļa izbūvei, kas ir izturīgs pret laika apstākļiem un temperatūras svārstībām – dolomīta šķembas būs piemērots risinājums. SIA Deksme piedāvā jūsu situācijai atbilstošākos būvmateriālus, ieteiks labākos risinājumus un veiks ātru piegādi. 

25 сентября 2023, 09:31

Asinsspiediena mērītāja izvēle un pareiza lietošana

Lai ikdienā ikviens varētu sekot līdzi saviem asinsspiediena rādītājiem, aptiekās pieejami mājās lietojami asinsspiediena mērītāji. Kam asinsspiediena mērītājs nepieciešams, kā to pareizi lietot un kā izvēlēties sev piemērotāko? Turpini lasīt un uzzini! 

22 сентября 2023, 14:40

Kā raideris var būt lielisks palīgs rudens un ziemas sezonā?

Raiderim ir iespējams uzmontēt dažādus piederumus, padarot to par multifunkcionālu darba rīku arī rudens un ziemas sezonā. Turpini lasīt un uzzini, kā raideris var būt labs palīgs rudens un ziemas sezonā!

20 сентября 2023, 10:03

Kādas riepas izvēlēties gaidāmajai ziemas sezonai?

Lai arī ziemas riepas ir obligāta prasība no 1. decembra, par ziemas riepu iegādi un uzstādīšanu ir ieteicams parūpēties savlaicīgi, lai ziemai raksturīgie laikapstākļi nepārsteigtu nesagatavotu. 

14 сентября 2023, 09:42

SIA BCE: pārdomāta bezatlikuma koksnes izstrādājumu ražošana – kokmateriāli, zāģmateriāli, paletes un kurināmais

SIA BCE veic pārdomātu nulles atlikumu koksnes izstrādājumu ražošanu, piegādā augstākās kvalitātes produkciju un nodrošina ātrākās piegādes pa sauszemi un jūru.

14 сентября 2023, 09:14

Saules paneļi – ilgtspējīga izvēle tavam uzņēmumam

Enerģētiskā neatkarība un zaļās enerģijas izmantošana ir ne tikai valdības atbildība, bet arī uzņēmēju un privātpersonu atbildība, tādēļ ir svarīgi, lai uzņēmēji Latvijā domātu par savu enerģētisko neatkarību un izveidotu paši savus saules parkus, kas būtu gan finansiāli izdevīgs, gan videi draudzīgs un ilgtspējīgs risinājums. 

13 сентября 2023, 10:38

Bioloģiskais septembris

Septembris Eiropas Savienībā ir pasludināts par bioloģiskās pārtikas mēnesi. Šajā mēnesī iedzīvotāji tiek aicināti pievērst lielāku uzmanību tam, kādu pārtiku viņi lieto uzturā, un mēģināt dot priekšroku bioloģiskajai pārtikai. Septembris ir mēnesis, kad cilvēki visā Eiropā vairāk domā par ilgtspējību un videi draudzīgu lauksaimniecību, lai mazinātu pārtikas ražošanas atstāto ietekmi uz vidi. 

6 сентября 2023, 12:34

Ļauj modernajām tehnoloģijām atvieglot mājas uzkopšanu!

Tehnoloģijas ir ienākušas mūsu dzīvēs, un katru dienu tiek izgudrotas aizvien jaunas ierīces un risinājumi, kas atvieglo mūsu ikdienu, tostarp telpu uzkopšanu. Tomēr vēlamies atgādināt, ka ikdienas uzkopšanas darbi nevar aizstāt profesionālu ģenerālo tīrīšanu, ko būtu vēlams veikt vismaz reizi pusgadā, lai nodrošinātu, ka jūsu māja ir perfekti tīra

5 сентября 2023, 13:26

Kas ir šī jaunā kustība “Tīrais skaistums”? Zinātniski fakti par kaitīgām ķīmiskajām vielām

LABRAINS ir uzņēmums, kas izstrādā ne tikai videi draudzīgu kosmētiku, bet arī tādu, kas nesatur smaržvielu alergēnus un citas kaitīgas vielas. LABRAINS šobrīd nosaka jaunu standartu, izslēdzot no produktu sastāviem dažādas kaitīgas sastāvdaļas, tādējādi piedāvājot gan cilvēkam, gan videi drošus un efektīvus sejas ādas kopšanas līdzekļus. 

4 сентября 2023, 14:16

Cirkulācijas sūkņa izvēle

Jaunā privātmājā apkures sistēmas ierīkošanai cirkulācijas sūknis ir būtisks elements, jo tas nodrošina efektīvu un vienmērīgu apkures darbību. Kādi aspekti jāņem vērā, iegādājoties jaunu sūkni? 

30 августа 2023, 13:41

Kā droši baudīt vasaras izbraucienus?

Padomi, kas palīdzēs jums saglabāt mieru, drošību un pilnībā izbaudīt atvaļinājumu neatkarīgi no tā, vai ceļojat ar nomas automašīnu vai savu transportlīdzekli. 

30 августа 2023, 10:06

SIA SD Serviss – tavs uzticamais sadarbības partneris ceļu drošības aprīkojuma piegādē

SIA SD Serviss piedāvā iegādāties visu nepieciešamo ceļu drošības aprīkojumu un palīglīdzekļus, ceļu satiksmes regulēšanai remonta laikā – signālugunis, ceļu norobežojošās lentes, atstarotājus, bākugunis, ātrumvaļņus, pagaidu ceļu marķēšanas lentes, vadkonusus, vadstatņus un PVC stabiņus.

30 августа 2023, 08:36

Suņu dresūras pamati: svarīgākās komandas, ko tavs mīlulis apgūs suņu skolā

Suņa saimnieks ir tā persona suņa dzīvē, kas, vispirmkārt, ietekmē to, kāds veidosies dzīvnieka raksturs, un to, cik suns būs paklausīgs un draudzīgs ar bērniem, mājdzīvniekiem un citiem sugasbrāļiem. Kas suņu saimniekiem būtu jāzina par suņu skolu, kā notiek suņu apmācība un kādas svarīgākās komandas dzīvnieks apgūst apmeklējot nodarbības – par to visu rakstā! 

29 августа 2023, 16:25

Kā savā CV izcelt darba sludinājumā prasītās prasmes?

CV bieži ir pirmā un arī vienīgā iespēja pārliecināt personāla atlases darbinieku vai uzņēmuma vadību par atbilstību vakances aprakstam. Noskaidrosim, kādas prasmes ir jāiekļauj CV  un kā izcelt vēlamās sociālās prasmes!

29 августа 2023, 14:23

Uzstādiet savus standartus ar YALE N sērijas iekrāvējiem!

Ja meklējat iekrāvēju, kas neprasa biežas apkopes un palīdzēs samazināt dīkstāvi, paaugstinot jūsu uzņēmuma produktivitāti, izvēlieties mūsdienīgākos pretsvara iekrāvējus – YALE N sērijas iekrāvējus! 

29 августа 2023, 09:23

8 jā un 6 nē, ja tiek rīkota vecmeitu ballīte

Vecmeitu ballīte ir sena tradīcija, kuras laikā tiek svinētas līgavas gaidāmās kāzas. Tā ir iespēja relaksēties, izklaidēties un radīt paliekošas atmiņas. Tomēr, tāpat kā jebkurā pasākumā, ir jāievēro noteikta etiķete un vadlīnijas, lai nodrošinātu, ka svētki ir patīkami visiem iesaistītajiem. Šajā informatīvajā rakstā uzzini aizraujošas vecmeitu ballīte idejas un citus vērtīgus padomus!

28 августа 2023, 17:13

Neesi atkarīgs no elektroenerģijas cenu svārstībām!

Kā samazināt savas mājas elektroenerģijas izmaksas un iegūt enerģētisko neatkarību? Noskaidrosim par hibrīdās saules sistēmas priekšrocībām!

24 августа 2023, 13:17

Trīs aspekti, kas ir jāņem vērā piemērotākās apkures sistēmas izvēlē

Būvmateriālu veikals “Vides tehnika” specializējas ilgtspējīgu un energoefektīvu risinājumu piedāvāšanā , tādēļ uzņēmuma plašajā produktu klāstā atrodami gan videi draudzīgi un kvalitatīvi siltināšanas materiāli, gan arī efektīvi apkures un ventilācijas sistēmu risinājumi.

24 августа 2023, 13:11

Kā izvēlēties labāko kravu pārvadātāju?

Lai nodrošinātu, ka kravu pārvadājumi noritēs bez aizķeršanās un neradīs zaudējumus, jāizvēlas uzticams un profesionāls pakalpojuma sniedzējs, kurš sniegs nepieciešamo atbalstu un izdarīs savu darbu augstākajā kvalitātē. Ja arī jūsu uzņēmumā ir aktuāli kravu pārvadājumu pakalpojumi, lasiet rakstu un uzziniet, kā izvēlēties labāko risinājumu.

23 августа 2023, 15:35

Miega traucējumu ietekme uz mūsu veselību

Lai pilnvērtīgi novērtētu cilvēka miega kvalitāti un identificētu miega traucējumus, ir jāveic medicīniska izmeklēšana. Polisomnogrāfija ir izmeklējumu veids, kas palīdz kvalitatīvi identificēt dažādus ar miega kvalitāti saistītus traucējumus. 

22 августа 2023, 11:13

Lai mācīšanās būtu jautrāka!

Copy Pro parūpēsies, lai skolas gada sākumu varētu sagaidīt ar prieku – piedāvājumā personalizētas klades un rakstāmpiederumi, mācību gada plānotāji, kā arī grāmatu un burtnīcu vāciņi. 

22 августа 2023, 10:54

Zaļā siena jeb dzīvžogs

Kādus krūmus vai kokus vislabāk izvēlēties dzīvžogam, un kādi nosacījumi ir jāievēro, lai varētu gadiem ilgi priecāties par vizuāli pievilcīgu dzīvžogu savā pagalmā? 

18 августа 2023, 13:41

Kad parkets satiek metālu

Metāla elementi var piešķirt parketam papildu izsmalcinātību un eleganci, tādēļ iesakām nebaidīties un izmēģināt nestandarta risinājumus, apvienojot parketu kopā ar citiem materiāliem un panākot patiesi unikālu efektu. 

18 августа 2023, 12:49

Ūdens cikls dabā

Cilvēkiem ir jāapzinās, ka ikviens no mums ir atbildīgs, lai mums būtu pieejams tīrs un kvalitatīvs ūdens, jo mūsu ikdienas darbības var ietekmēt ūdens kvalitāti. Kas ir ūdens piesārņojums, un kāda ir tā ietekme uz mūsu veselību?

18 августа 2023, 12:22

Skaists smaids – pašpārliecināts cilvēks

Zobu balināšana ar kapēm kļūst aizvien pieprasītāka procedūra, jo sniedz iespēju veikt saudzīgu zobu balināšanu. Ja arī jūs vēlaties iegūt sapņu smaidu, Dr.Mālmanes zobārstniecības klīnika saviem klientiem piedāvā zobu balināšanu ar individuālajām kapēm. Piesakieties uz konsultāciju!

18 августа 2023, 11:27

Karstums negatīvi ietekmē darba vides apstākļus

Kas ir jāzina darba devējam, lai dienās, kad termometra stabiņš pārsniedz +25 grādu atzīmi, nodrošinātu saviem darbiniekiem komfortablus un drošus darba apstākļus? 

16 августа 2023, 10:49

Augstākās kvalitātes motoreļļa un transmisijas eļļa motocikliem: Petro-Canada Lubricants, Texaco un MOL zīmolu piedāvājumi

Sākoties vasaras sezonai, motobraukšanas entuziasti sagatavojas, lai dotos ceļā un baudītu lidojuma sajūtu, ko sniedz braukšana uz diviem riteņiem. Tomēr katram motocikla īpašniekam jāatceras, ka motociklam jāpārbauda eļļas līmenis un jāveic tehniskā apkope. Atbilstošas motoreļļas un transmisijas šķidrumi ir ļoti svarīgi, lai uzturētu optimālu motocikla dzinēja veiktspēju, tad arī var sagaidīt, ka motocikls kalpos tam paredzēto mūžu, nesagādājot pēkšņus pārsteigumus uz ceļa. 

10 августа 2023, 16:38

Jumta plēves ilgākam jumta mūžam

Jumta plēves un membrānas darbojas kā papildu jumta izolācija, kas padara jumtu noturīgu pret mitrumu, paaugstina jumta ūdensnecaurlaidību un palielina ēkas energoefektivitāti. Jumta plēves novērš mitruma iekļūšanu jumta konstrukcijās, aizsargājot tos no bojājumiem, piemēram, puves vai pelējuma.

10 августа 2023, 11:30

Populārākās PlayStation spēles

Sniegsim ieskatu dažās pieprasītākajās PlayStation spēlēs, kuras var izmēģināt gan iesācēji, gan spēlētāji ar pieredzi.