Новости

1 декабря 2023, 17:37

Suņu barība – populārākie zīmoli

Uzņēmumu, kas piedāvā lolojumdzīvnieku barību, ir ļoti daudz, lai gan vien pāris desmitu zīmolu starp daudzajiem simtiem ir tādi, kas bauda suņu īpašnieku īpašo atzinību. Šajā rakstā pastāstīsim par zināmākajiem zīmoliem, kuri piedāvā suņu barību, kā arī to, kādēļ tie tik īpaši.

30 ноября 2023, 17:38

Elektromontāža, ventilatori un profesionāls LED apgaismojums - SIA SORMEKS

Uzņēmums SIA SORMEKS veic visu veidu elektromontāžas un elektroinstalācijas darbus, kā arī elektromērījumus.

30 ноября 2023, 17:18

Ruukki – estētiski un funkcionāli risinājumi jumtam

Parūpējieties par sava jumta ilgmūžību un jūsu drošību ar Ruukki jumta drošības produktiem. Ruukki piedāvā plašu risinājumu klāstu ēku jumtiem – jumta lūkas un laipas, kā arī jumta un sienas kāpnes. Katrs no šiem risinājumiem palīdz paaugstināt jumta funkcionalitāti un nodrošināt piekļuvi jumta segumam. 

30 ноября 2023, 16:28

Ziemassvētku pasākums – iespēja pateikt paldies saviem darbiniekiem!

Daudzos uzņēmumos Ziemassvētku pasākumi un balles ir neatņemama tradīcija, bet ir uzņēmumi, kas vēl šaubās, vai Ziemassvētku pasākums ir lietderīgi izlietoti finanšu līdzekļi un vai darbiniekiem tas vispār ir vajadzīgs?

30 ноября 2023, 14:17

Ziemassvētku "to do" saraksts

Ziemassvētki vienam asociējas ar absolūtu kņadu, nemieru un stresu, citam – ar mieru un pateicību. Te būs svētku gaidīšanas ceļvedis, ja negribi neko palaist garām un arī tad, ja spēka krājumi ir izsīkuši. Šīs idejas tevi var iedvesmot radīt svētkus ar vismazāko piepūli, lai padarītu tos neaizmirstamus.

30 ноября 2023, 10:43

Matrača un gultas pārklāja kombinācija – estētikai un kvalitatīvam miegam jūsu guļamistabā

Guļot uz laba matrača, mēs varam nodrošināt savam ķermenim atbilstošus apstākļus, lai mazinātu nogurumu un muskuļu sasprindzinājumu. Savukārt, ja vēlaties guļamistabai piešķirt īpašu noskaņu, kvalitatīva gulta var tikt izrotāta ar košu un krāsainu gultas pārklāju. Uzzināsim, kas jāņem vērā, izvēloties matraci un gultas pārklāju! 

29 ноября 2023, 17:28

Kā izvairīties no slēptām automašīnas īres izmaksām?

Auto noma var būtiski atvieglot ikdienas pārvietošanos, ja kādu iemeslu dēļ nav pieejama privātā automašīna, bet ir jānokļūst uz svarīgu tikšanos citā pilsētas rajonā vai ārpus tās. Lai arī auto noma Rīgā piedāvā daudzas iespējas, pirms līguma noslēgšanas ir būtiski izvērtēt visus piedāvājumus, jo atšķiras gan līguma noteikumi, gan nomas cenas piedāvājums. 

29 ноября 2023, 16:57

Kas ir jāzina par dezinsekciju un deratizāciju?

Dezinsekcija un deratizācija ir dažādu uzņēmumu piedāvājumā, tādēļ, ja ir aktuāla, piemēram, žurku iznīcināšana vai kādu insektu – blakšu vai prusaku – iznīcināšana, jāapskata vairāki varianti un jāizvēlas prasībām atbilstošākais piedāvājums. 

29 ноября 2023, 15:00

Priekšrocības, ko sniedz kafijas automāts ar iebūvētām dzirnaviņām

Kad ir pienācis laiks iegādāties kafijas automātu, izvēle šobrīd ir lielāka nekā jebkad agrāk. Tas ir grūts lēmums, taču šajā rakstā iepazīstināsim ar priekšrocībām, ko sniedz kafijas automāts ar iebūvētām dzirnaviņām.

27 ноября 2023, 17:44

Iestiklot savu lodžiju no šī gada ir daudz vienkāršāk

Ir izstrādāts vienots pašvaldības stiklojuma projekts, kas ļaus radīt skaistu vizuālo koptēlu un novērsīs gadījumus, ka katra lodžija ir iestiklota savā stilā. Jaunā kārtība attiecas uz otrās un trešās grupas mājām, un šobrīd lodžiju aizstiklojuma tipveida projekti ir izstrādāti 103., 104., 119., 464., 467. un 602. sērijas mājām. 

27 ноября 2023, 14:45

-417 – sajūti Nāves jūras apskāvienus, izbaudi skaistumu un radošumu!

Rūpējieties par sevi ar -417 Nāves jūras minerāliem – skaistums, kuru varat sajust!

27 ноября 2023, 13:06

Kā palīdzēt elpceļiem apkures sezonā

Kairinājums, sausuma un aizlikuma sajūta deguna dobumā, deguna asiņošana vai bieža slimošana ar elpceļu vīrusiem apkures sezonas laikā var liecināt par pārāk sausu gaisu telpās. Kāpēc ir svarīgi pievērst uzmanību gaisa temperatūrai un mitrumam telpās, stāsta LOR Klīnikas otolaringologs RENĀRS DEKSNIS. 

24 ноября 2023, 17:22

Savlaicīga iPhone baterijas maiņa pagarinās jūsu viedtālruņa kalpošanas laiku un ievērojami ietaupīs budžetu

Promarket servisa centri aicina patērētājus izmantot telefona remonta un bateriju nomaiņas pakalpojumus, lai pagarinātu sava elektroniskā palīga kalpošanas laiku un ietaupītu savu budžetu.

24 ноября 2023, 17:10

Wallbox – elektroauto uzlādes stacijas, kas atbilst jūsu vajadzībām

Vēlamies jūs iepazīstināt vairāk ar Wallbox uzlādes stacijām, kas tiek uzskatītas par populārākajām un tehnoloģiski progresīvākajām uzlādēm elektroierīču jomā.

22 ноября 2023, 10:45

RONDINI SP tipa minerālmēslu kaisītāji

Noskaidrosim, kādēļ tieši Rondini SP tipa uz apdobēm minerālmēslu kaisītāji ir efektīvākais veids, kā uzlabot jūsu augļu dārza ražību!

21 ноября 2023, 13:18

Kā iegūt žilbinošu smaidu?

Skaists smaids ir vairāk nekā tikai estētiska vērtība, tas atspoguļo cilvēka mutes veselību, pašapziņu un vispārējo labsajūtu. Lasi, kā iegūt žilbinošu smaidu!

21 ноября 2023, 12:38

Par veselīgu ēdienu

Klasiskos ēdienus ir iespējams pagatavot daudz veselīgāk, ja tiek izmantoti piemēroti un kvalitatīvi trauki. Ietaupiet savu laiku, enerģiju, naudu un parūpējieties par savu veselību kopā ar unikālajiem ZEPTER virtuves traukiem! 

15 ноября 2023, 14:57

Muguras sāpes – mūsdienu sabiedrības problēma

Muguras un locītavu sāpju iemesli var būt ļoti dažādi, tādēļ aicinām pacientus nenodarboties ar pašārstēšanos, bet doties pie speciālista un noskaidrot sāpju patieso cēloni. 

13 ноября 2023, 12:57

Hansas Flīžu tirgus apmeklē Cersaie 2023

Flīžu tirgus komanda apmeklēja starptautisko flīžu izstādi Cersaie 2023, kas norisinājās Itālijas pilsētā Boloņā, un šis gads bija īpašs ar to, ka šogad apritēja 40 gadi kopš pirmās Cersaie izstādes. Pasākumā piedalījās 633 uzņēmumi no visas pasaules un vienuviet bija iespēja apskatīt visas jaunākās aktualitātes un tendences flīžu un vannasistabu dizainā.

10 ноября 2023, 14:14

Kā plānot budžetu saimnieciskās darbības veicējiem svētku laikā?

Svētki ir ne tikai jauks kopā būšanas laiks, bet arī lielu izdevumu periods. Spriedzi, kas var rasties nepietiekamu finanšu rezultātā, ir iespējams samazināt, ievērojot dažus vienkāršus padomus.  

9 ноября 2023, 12:57

Frizēt pašam vai uzticēties profesionālam gruminga salonam?

Tuvojas Ziemassvētki, kad, kā ierasts, mēs visi steidzam jau laikus pieteikties pie friziera, lai svētkus sagaidītu saposušies un skaisti. Aicinām neaizmirst par saviem četrkājainajiem ģimenes locekļiem, kas arī ir pelnījuši tikt pie jaunas frizūras. 

8 ноября 2023, 17:13

Piecas idejas ziepju gatavošanai

Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem, un kādēļ gan nepārsteigt savus mīļotos cilvēkus ar pašu veidotām dāvanām šajos svētkos? 

7 ноября 2023, 12:45

Vai tu elpo tīru gaisu?

Ja vēlaties uzlabot gaisa kvalitāti savās mājās vai birojā, paaugstināt savu un savu tuvinieku imunitāti, paaugstināt produktivitāti un mazināt stresa līmeni – tas viss ir iespējams ar gaisa attīrīšanas iekārtām Therapy Air iOn, Therapy Air® Smart un MyIon pārnēsājamo gaisa attīrītāju!

7 ноября 2023, 12:23

Veselības rekreācija – ceļš uz pilnvērtīgu dzīvi un labklājību

Ikdienā mēs visi esam aizņemti ar darbiem, pienākumiem un rūpēm, un bieži vien šajā straujajā dzīves ritmā liela daļa no mums piemirst veltīt pietiekamu uzmanību savai veselībai, kaut arī tā ir mūsu darbošanās veiksmes pamatā. 

3 ноября 2023, 16:36

Redzes pārbaude: kas par to jāzina?

Vai pienācis laiks redzes pārbaudei? Ieskatieties www.redzesparbaude.lv, atrodiet sev tuvāko redzes pārbaudes vietu un piesakieties vizītei pie kompetenta acu aprūpes speciālista! 

1 ноября 2023, 17:43

Nost ar slimībām un saaukstēšanos – stipriniet savu imunitāti!

Uzzināsim par imunitātes nozīmi un dažus vērtīgus padomus, kas palīdzēs izvairīties no saslimšanām, kā arī iepazīsim dažus Gudra Aptieka produktus, kas var atbalstīt jūsu imūnsistēmu, gremošanas norises un vispārējo labsajūtu.

1 ноября 2023, 14:14

Vai esi pārbaudījis savas automašīnas akumulatoru?

Atcerieties – drošība, braucot ar automašīnu, vienmēr ir pirmajā vietā, tādēļ gaidīsim jūs autoservisā Liepājā Jureckis un KO, kur speciālisti palīdzēs sagatavot jūsu auto gaidāmajai ziemai! 

1 ноября 2023, 11:11

Kas jāņem vērā, izvēloties diskus ziemas riepām?

Ja ir pienācis laiks jaunu sezonas riepu iegādei, tās plašā un daudzveidīgā klāstā var iegādāties par izdevīgām cenām MMK Riepu servisā. MMK Riepu serviss piedāvā arī vienu no plašākajiem riepu disku piedāvājumiem. 

1 ноября 2023, 10:57

Kur e-komercijā tiek izmantots MI (mākslīgais intelekts)?

Mākslīgais intelekts vairs nav abstrakcija, bet gan konkrēta biznesa un klienta mijiedarbības sastāvdaļa. Apskatīsim populārākos MI izmantošanas piemērus, kas pieejami ikvienam interneta veikalam, un ko ņemt vērā, kad tiek veikta interneta veikala izveide.

1 ноября 2023, 10:49

Kādi drošības noteikumi jāievēro, strādājot būvniecībā?

Strādājot būvniecības nozarē, viens no būtiskākajiem faktoriem, kas jāievēro, ir drošība. Turklāt būvniecībā drošības noteikumi ir īpaši strikti, lai novērstu nelaimes gadījumus un uzlabotu darba vidi.