Новости

19 декабря 2023, 16:33

Atveseļojies viegli: Daleron Cold 3 vienlaikus novērš vairākus saaukstēšanās simptomus

Kā saaukstēšanās sezonā stiprināt imunitāti, kā atšķirt gripas un saaukstēšanās simptomus un kā Daleron Cold 3 palīdz novērst vienlaikus vairākus saaukstēšanās simptomus – par to visu rakstā! 

18 декабря 2023, 14:06

Tūrisma aģentūra vai individuāli plānots ceļojums – kuru ceļošanas veidu izvēlēties?

Daudzi dod priekšroku individuālai ceļošanai, bet citiem ceļojumu saplānot palīdz tūrisma aģentūra – kurš no variantiem ir labāks? Lasiet tālāk un uzziniet, kad un kam ir piemērota individuālā ceļošana, bet kādas priekšrocības dod ceļojumu aģentūras vai tūrisma operatori.

18 декабря 2023, 10:37

Nišas smaržas – populārākie zīmoli

Smaržu izziņas ceļā tieši mākslinieciskās jeb nišas smaržas ir tās, kas spēj degunu apburt visvairāk un izsmaržošanas procesā visprecīzāk atklāt mūsu personības stāstu raksturojošos aromātus. Uzzināsim vairāk par nišas parfimēriju un dažiem zīmoliem!

13 декабря 2023, 13:42

4 kritēriji dārza mājas vai lapenes izvēlē

Gan dārza māja, gan lapene ir lielisks piemājas teritorijas papildinājums, tomēr, lai tā ne tikai labi izskatītos, bet arī būtu funkcionāla, ir svarīgi izvērtēt vairākus kritērijus. 

13 декабря 2023, 09:48

Intervija ar Mārtiņu Štreihfeldu, vecākā privātā apbedīšanas biroja Rīgā SIA „Latona Ltd” vadītāju.

Mārtiņš SIA „Latona Ltd” strādā jau 18 gadus. SIA „Latona Ltd” dibināja Ruta un Edmunds Štreihfeldi tālajā 1992. gada 5. maijā. Kā smej pats Mārtiņš: „Esmu jebkura darba devēja sapnis, jo, kad es 18 gadu vecumā sāku strādāt apbedīšanā, man jau bija 15 gadu stāžs.” 

12 декабря 2023, 14:48

Ko dāvināt kafijas mīļotājiem Ziemassvētkos? 5 noderīgas idejas

Vislabākās dāvanas ir tās, kas dāvinātas no sirds, un izvēlētas, ņemot vērā dāvanas saņēmēja gaumi, dzīvesveidu un intereses. Ko dāvināt Ziemassvētkos aizrautīgiem kafijas mīļotājiem? Esam sagatavojuši vairākus noderīgus ieteikumus, lai dāvanu būtu vieglāk izvēlēties un lai tā patiešām iepriecinātu.

12 декабря 2023, 11:08

Sienu krāsošana iekštelpās: četri praktiski padomi

Lai gan varētu šķist, ka sienu krāsošana ir vienkāršs darbs, kura paveikšanai vien jānopērk sienas krāsas un krāsošanas piederumi, tā gluži nav. Izlasiet šo rakstu un iegūstiet patiešām noderīgu informāciju par sienu krāsošanu iekštelpās!

11 декабря 2023, 15:01

Palutini sevi ar dabīgām ziepēm!

Ziepju izgatavošana mājas apstākļos ir vienkāršs un aizraujošs process, tāpēc ieprieciniet sevi un citus un pagatavojiet šajos svētkos savas īpašās ziepes! Uzzināsim, kur var iegādāties visas nepieciešamās sastāvdaļas!

11 декабря 2023, 14:37

Veselīgs ēdiens ar piegādi – gatavots īpaši katram klientam

Latvijā pirmais food tech jaunuzņēmums fresh.club piedāvā citādu pieredzi – vienmēr svaigu, veselīgu, katram klientam individuāli pagatavotu un tomēr pārsteidzoši garšīgu ēdienu, atbalstot klientus ceļā uz viņu mērķiem – svara samazināšanu vai palielināšanu un veselīgu dzīvesveidu ar sabalansētu ikdienas diētu.

11 декабря 2023, 13:15

Birma PETS Services – rūpes par savu mājdzīvnieku!

Kā izvēlēties tieši savam mīlulim piemērotāko kosmētiku? Noskaidrosim, kur pasūtīt profesionālu un kvalitatīvu kosmētiku savam mājdzīvniekam! 

11 декабря 2023, 12:59

Atšifrē un izārstē atviļņa slimību!

Kņudināšana kaklā, kakla sāpes, ilgstošs krekšķis… Tās ir pazīmes, kas var liecināt par ekstraezofagālā refluksa slimību jeb laringofaringeālā atviļņa slimību. 

7 декабря 2023, 16:18

Laiks piedzīvot bērnību!

Bērnība ir dzīves posms, kurā attīstās cilvēka personība un tiek iegūtas svarīgas zināšanas turpmākajai dzīvei. Šajā laikā bērniem ir iespēja izpētīt pasauli, piedzīvot dažādas emocijas un attīstīt savas prasmes.

5 декабря 2023, 10:49

Cik maksā mežs?

Lai pārliecinātos par sava meža patieso vērtību, veiciet meža vērtēšanu, izvēlieties sadarboties tikai ar pieredzējušiem uzņēmumiem, kuriem ir liela pieredze un labas atsauksmes.

4 декабря 2023, 11:49

Brilles Hyperlight Eyewear – revolūcija optikā

BIOPTRON ir izstrādājis metodi, kas pārveido parasto gaismu par veselīgāku gaismas formu, kas nekaitēs jūsu acu veselībai. Palieliniet savu produktivitāti, uzlabojiet redzes asumu un aizmirstiet par diskomfortu un noguruma sajūtu acīs ar jaunajām hipergaismas brillēm! 

1 декабря 2023, 17:37

Suņu barība – populārākie zīmoli

Uzņēmumu, kas piedāvā lolojumdzīvnieku barību, ir ļoti daudz, lai gan vien pāris desmitu zīmolu starp daudzajiem simtiem ir tādi, kas bauda suņu īpašnieku īpašo atzinību. Šajā rakstā pastāstīsim par zināmākajiem zīmoliem, kuri piedāvā suņu barību, kā arī to, kādēļ tie tik īpaši.

30 ноября 2023, 17:38

Elektromontāža, ventilatori un profesionāls LED apgaismojums - SIA SORMEKS

Uzņēmums SIA SORMEKS veic visu veidu elektromontāžas un elektroinstalācijas darbus, kā arī elektromērījumus.

30 ноября 2023, 17:18

Ruukki – estētiski un funkcionāli risinājumi jumtam

Parūpējieties par sava jumta ilgmūžību un jūsu drošību ar Ruukki jumta drošības produktiem. Ruukki piedāvā plašu risinājumu klāstu ēku jumtiem – jumta lūkas un laipas, kā arī jumta un sienas kāpnes. Katrs no šiem risinājumiem palīdz paaugstināt jumta funkcionalitāti un nodrošināt piekļuvi jumta segumam. 

30 ноября 2023, 16:28

Ziemassvētku pasākums – iespēja pateikt paldies saviem darbiniekiem!

Daudzos uzņēmumos Ziemassvētku pasākumi un balles ir neatņemama tradīcija, bet ir uzņēmumi, kas vēl šaubās, vai Ziemassvētku pasākums ir lietderīgi izlietoti finanšu līdzekļi un vai darbiniekiem tas vispār ir vajadzīgs?

30 ноября 2023, 14:17

Ziemassvētku "to do" saraksts

Ziemassvētki vienam asociējas ar absolūtu kņadu, nemieru un stresu, citam – ar mieru un pateicību. Te būs svētku gaidīšanas ceļvedis, ja negribi neko palaist garām un arī tad, ja spēka krājumi ir izsīkuši. Šīs idejas tevi var iedvesmot radīt svētkus ar vismazāko piepūli, lai padarītu tos neaizmirstamus.

30 ноября 2023, 10:43

Matrača un gultas pārklāja kombinācija – estētikai un kvalitatīvam miegam jūsu guļamistabā

Guļot uz laba matrača, mēs varam nodrošināt savam ķermenim atbilstošus apstākļus, lai mazinātu nogurumu un muskuļu sasprindzinājumu. Savukārt, ja vēlaties guļamistabai piešķirt īpašu noskaņu, kvalitatīva gulta var tikt izrotāta ar košu un krāsainu gultas pārklāju. Uzzināsim, kas jāņem vērā, izvēloties matraci un gultas pārklāju! 

29 ноября 2023, 17:28

Kā izvairīties no slēptām automašīnas īres izmaksām?

Auto noma var būtiski atvieglot ikdienas pārvietošanos, ja kādu iemeslu dēļ nav pieejama privātā automašīna, bet ir jānokļūst uz svarīgu tikšanos citā pilsētas rajonā vai ārpus tās. Lai arī auto noma Rīgā piedāvā daudzas iespējas, pirms līguma noslēgšanas ir būtiski izvērtēt visus piedāvājumus, jo atšķiras gan līguma noteikumi, gan nomas cenas piedāvājums. 

29 ноября 2023, 16:57

Kas ir jāzina par dezinsekciju un deratizāciju?

Dezinsekcija un deratizācija ir dažādu uzņēmumu piedāvājumā, tādēļ, ja ir aktuāla, piemēram, žurku iznīcināšana vai kādu insektu – blakšu vai prusaku – iznīcināšana, jāapskata vairāki varianti un jāizvēlas prasībām atbilstošākais piedāvājums. 

29 ноября 2023, 15:00

Priekšrocības, ko sniedz kafijas automāts ar iebūvētām dzirnaviņām

Kad ir pienācis laiks iegādāties kafijas automātu, izvēle šobrīd ir lielāka nekā jebkad agrāk. Tas ir grūts lēmums, taču šajā rakstā iepazīstināsim ar priekšrocībām, ko sniedz kafijas automāts ar iebūvētām dzirnaviņām.

27 ноября 2023, 17:44

Iestiklot savu lodžiju no šī gada ir daudz vienkāršāk

Ir izstrādāts vienots pašvaldības stiklojuma projekts, kas ļaus radīt skaistu vizuālo koptēlu un novērsīs gadījumus, ka katra lodžija ir iestiklota savā stilā. Jaunā kārtība attiecas uz otrās un trešās grupas mājām, un šobrīd lodžiju aizstiklojuma tipveida projekti ir izstrādāti 103., 104., 119., 464., 467. un 602. sērijas mājām. 

27 ноября 2023, 14:45

-417 – sajūti Nāves jūras apskāvienus, izbaudi skaistumu un radošumu!

Rūpējieties par sevi ar -417 Nāves jūras minerāliem – skaistums, kuru varat sajust!

27 ноября 2023, 13:06

Kā palīdzēt elpceļiem apkures sezonā

Kairinājums, sausuma un aizlikuma sajūta deguna dobumā, deguna asiņošana vai bieža slimošana ar elpceļu vīrusiem apkures sezonas laikā var liecināt par pārāk sausu gaisu telpās. Kāpēc ir svarīgi pievērst uzmanību gaisa temperatūrai un mitrumam telpās, stāsta LOR Klīnikas otolaringologs RENĀRS DEKSNIS. 

24 ноября 2023, 17:22

Savlaicīga iPhone baterijas maiņa pagarinās jūsu viedtālruņa kalpošanas laiku un ievērojami ietaupīs budžetu

Promarket servisa centri aicina patērētājus izmantot telefona remonta un bateriju nomaiņas pakalpojumus, lai pagarinātu sava elektroniskā palīga kalpošanas laiku un ietaupītu savu budžetu.

24 ноября 2023, 17:10

Wallbox – elektroauto uzlādes stacijas, kas atbilst jūsu vajadzībām

Vēlamies jūs iepazīstināt vairāk ar Wallbox uzlādes stacijām, kas tiek uzskatītas par populārākajām un tehnoloģiski progresīvākajām uzlādēm elektroierīču jomā.

22 ноября 2023, 10:45

RONDINI SP tipa minerālmēslu kaisītāji

Noskaidrosim, kādēļ tieši Rondini SP tipa uz apdobēm minerālmēslu kaisītāji ir efektīvākais veids, kā uzlabot jūsu augļu dārza ražību!

21 ноября 2023, 13:18

Kā iegūt žilbinošu smaidu?

Skaists smaids ir vairāk nekā tikai estētiska vērtība, tas atspoguļo cilvēka mutes veselību, pašapziņu un vispārējo labsajūtu. Lasi, kā iegūt žilbinošu smaidu!