Новости

28 марта 2024, 16:33

Kas jāzina, ja tiek plānota saules paneļu uzstādīšana?

Saules paneļi šobrīd tiešam ir ļoti pieprasīts risinājums, taču, apsverot iespēju tos uzstādīt, var rasties apjukums – ko ņemt vērā, izvēloties labāko ilgtermiņa risinājumu? 

28 марта 2024, 16:20

Darba iespējas Rīgā bez iepriekšējas pieredzes

Noteikti bieži esat dzirdējuši kādu sakām, ka atrast darbu bez pieredzes ir teju neiespējami. Ir laiks mainīt šādus stereotipus! Protams, ir amati, kuros iepriekšējā pieredze ir svarīga, taču ir arī tādas vakances, kurās darba devējs dod iespēju tiem, kas iepriekš nav strādājuši un vēlas uzsākt savas pirmās darba gaitas. 

27 марта 2024, 09:48

Gadskārtu svētku svinēšana pirmsskolas izglītības iestādē

Lieldienas seno latviešu kultūrā bija bagātas ar daudzveidīgām tradīcijām, dziesmām un rotaļām, kas cieši saistītas ar latviešu kultūras mantojumu mūsdienās. Piedaloties šo tradīciju plānošanā un realizācijā, bērni ne tikai iegūst zināšanas par šiem rituāliem, bet arī apgūst to nozīmi un simboliku. 

25 марта 2024, 13:56

ACE Logistics Latvia saviem klientiem nodrošina A klases noliktavu

Ja jums ir nepieciešami kravu pārvadājumi vai loģistikas pakalpojumi – izvēlieties mūsdienīgus kravu loģistikas pakalpojumus, kas sniegs jums iespēju ietaupīt ne tikai laiku un finanšu resursus, bet arī mazināt pārvadājumu radīto ietekmi uz apkārtējo vidi. ACE Logistics Latvia palīdzēs atrast izdevīgākos loģistikas risinājumus jūsu uzņēmumam! 

25 марта 2024, 10:56

Ietaupi un saņem kvalitatīvu pakalpojumu – izvēloties tehnikas nomu!

Celtniecības tehnikas iegādes iespējas ir gana plašas, tomēr arī izmaksas šādas tehnikas iegādei var pārsniegt plānoto budžetu. Neskatoties uz to, darbi ir jāpadara, tādēļ kā alternatīvu jaunas tehnikas iegādei ieteicams izskatīt lietotas tehnikas piedāvājumu vai tās nomu. Uzzināsim par to vairāk! 

25 марта 2024, 10:16

Teagle Tomahawk – strādā lauksaimniekiem!

Vai jums nepieciešama kvalitatīva un uzticama tehnika? SIA Kalnakrogs ir uzņēmumu uzticamais partneris lauksaimniecības, dārzkopības, komunālās un vides kopšanas tehnikas jomā, nodrošinot augstas kvalitātes tehnikas tirdzniecību un servisu. 

22 марта 2024, 09:54

Augsta līmeņa kvalitāte kravu pārvadājumos – SIA Aimer

Tuvojoties gada pārskatam, kravu pārvadātājam SIA Aimer ir izdevies apkopot pēdējo gadu rezultātus. Pēc rādītājiem redzam, ka  transporta un loģistikas uzņēmumam SIA Aimer apgrozījums ir pakāpeniski audzis. Uzzināsim vairāk par uzņēmuma darbību! 

21 марта 2024, 17:50

Vai bēres ir jāplāno?

Lai arī nāves un bēru tematika Latvijas sabiedrībā joprojām ir jautājums, kas netiek apspriests, svarīgi ir atcerēties, ka mūsu senči neuzskatīja nāvi par beigām, bet gan pāreju uz dzīvi aizsaulē. Atklātas sarunas un praktiska sagatavošanās šiem dzīves notikumiem var palīdzēt ne tikai atvieglot tuvinieku emocionālo un praktisko slogu, bet arī mazināt aizspriedumus, kas ir radušies saistībā ar apbedīšanas nozari kopumā. 

20 марта 2024, 09:44

Vikingu kuģu muzejs: labākā vieta, ko apmeklēt Oslo

Daudzi apmeklētāji no visas pasaules apmeklē Oslo un īpaši Vikingu kuģu muzeju, lai skatītu šos kuģus un uzzinātu, kā vikingu laivas tika darinātas pietiekami izturīgas, lai pārvarētu okeānu. Uzzināsim, kā nokļūt Vikingu kuģu muzejā un ko tur var redzēt! 

19 марта 2024, 10:40

Jaunas vai lietotas vasaras riepas – ko izvēlēties?

Tuvojoties siltajai sezonai, autovadītāji sāk domāt par piemērotu riepu izvēli. Pārdošanā atradīsiet gan jaunas, gan lietotas vasaras riepas, tādēļ var rasties jautājums - kuru variantu izvēlēties? Lietotas riepas ļauj ietaupīt, taču – vai tā vienmēr ir labākā izvēle? 

12 марта 2024, 11:39

Bēres un finanses

Uzzināsim vairāk, kādu finansiālo atbalstu no valsts un pašvaldības aizgājēja ģimene var saņemt pēc tuvinieka zaudēšanas!

8 марта 2024, 14:10

Kā izmantot Google Ads ar nelielu budžetu? 5 ieteikumi mazajiem uzņēmumiem

Maza uzņēmuma īpašniekam arī ir plašas iespējas iztērēt naudu, lai reklamētu savu biznesu. Tāpēc var gadīties, ka brīdī, kad izlemiet veicināt atrodamību tiešsaistē, Google reklāmām vairs daudz līdzekļu nav atlicis. Sniegsim dažus padomus, kā to ieguldīt pēc iespējas mērķtiecīgāk un ar lielāku atdevi.

7 марта 2024, 18:02

Google UA un GA4 metriku salīdzinājums: būtiskākās atšķirības

1. jūlijā Google Analytics 4 (GA4) kā mūsu tīmekļa metrikas avots ieņēma centrālo vietu. Nācās atvadīties no Universal Analytics (UA), kas bija daudzu mārketinga speciālistu draugs. Šajā rakstā pastāstīsim par galvenajām mērījumu atšķirībām starp Universal Analytics un Google Analytics 4 un to ietekmi uz datu analīzi un pārskatu sniegšanu.

6 марта 2024, 17:18

FCR Digital sāk testēt Google Ads lielāko jaunumu – Demand Gen

Digitālā mārketinga aģentūra FCR klientiem dažādās nozarēs sākusi piedāvāt Google Ads produktu Demand Gen. Jaunajā, ar mākslīgo intelektu darbināmajā rīkā, kas tika izstrādāts īpaši sociālo platformu reklāmdevējiem, ir iekļautas jaunas funkcijas, inventārs un ieskats. Uzzini par to vairāk! 

6 марта 2024, 16:50

Desmit svarīgākie jautājumi par Google piekrišanas režīmu v2

Kas ir Google piekrišanas režīms v2 (Google Consent Mode v2), un kāpēc tas ir obligāts priekšnosacījums veiksmīgai mārketinga stratēģijai ikvienam, kas izmanto Google reklāmas un Analytics 2024. gadā?

5 марта 2024, 17:19

Kādā krāsā ir tavas acis?

ViiEye ir augstākās kvalitātes acu foto Latvijā un piedāvā vienreizēju iespēju aplūkot un iegūt paliekošā formātā daļu no sevis vai citas mīļas personas! Uzzināsim, kas ir acs foto un kāpēc izvēlēties ViiEye!

5 марта 2024, 11:38

Playstation 5 – kādu versiju izvēlēties?

Sony PlayStation nav nepieciešama reklāma, un ikviena jauna modeļa parādīšanās ir notikums. Uzzināsim, kāda ir atšķirība starp PS5 Digital Edition, PS5 Slim Blue-ray Digital Edition un PS5 Slim Digital Edition? Ar ko īpaša PS5 DualSense pults?

28 февраля 2024, 17:55

Valsts apmaksāta miega diagnostika pacientiem ar miega un elpošanas slimībām

Nacionālais veselības dienests informē par pakalpojuma pieejamības paplašināšanu četriem valsts apmaksātiem izmeklējumiem pacientiem ar miega un elpošanas slimībām – poligrāfija, polisomnogrāfija, multiplais miega latentuma tests un transkutāna kapnogrāfija jeb ogļskābās gāzes mērījumu asinīs. Šīs izmaiņas ir svarīgs solis uz priekšu miega slimību savlaicīgā diagnosticēšanā un ārstēšanā, nodrošinot plašāku pieejamību kvalitatīvai veselības aprūpei cilvēkiem, kas cieš no dažādiem miega traucējumiem. 

27 февраля 2024, 15:17

Noderīgi padomi, kā mazgāt drēbes. Knifiņi un viltības

Vai drēbju mazgāšanas diena tev rada drīzāk apjukumu nekā gandarījumu? Skatoties uz apģērba etiķetēm, pārņem neziņa par to, ko nozīmē katrs simbols un temperatūras apzīmējumi? Neuztraucies, šajā rakstā dalīsimies ar vienkāršiem padomiem, kā mazgāt drēbes.

27 февраля 2024, 09:59

Aizdevums biznesam vai rēķinu pirkšana?

Lai gan banku piedāvātais kredīts uzņēmumiem joprojām var būt labs instruments uzņēmuma ikdienā, modernam vadītājam būtiski izpētīt un saprast alternatīvas finansēšanas iespējas. Noskaidro, kā alternatīvie finanšu sniedzēji var atrisināt jūsu uzņēmuma vajadzību pēc tūlītēja finansējuma uzņēmuma.

26 февраля 2024, 17:34

Vai kaķi var ēst suņu barību?

Pastāv būtiskas atšķirības starp kaķu un suņu barību, kas ietekmē dzīvnieka veselību un labsajūtu. Noskaidrosim šīs atšķirības, iespējamos riskus un problēmas, kas saistītas ar kaķu barošanu ar suņu barību, un sniegsim padomus, kā izvēlēties pareizo barību savam četrkājainajam draugam.

21 февраля 2024, 13:45

Sagatavojiet riteni pavasara sezonai

Iestājoties meteroloģiskajam pavasarim, Latvijā pavisam drīz arī atsāksies velo sezona. Šobrīd ir vispiemērotākais laiks, lai parūpētos par savu braucamo  - iegādātos velo rezerves daļas, veiktu tehnisko apkopi un ja nepieciešams – nomainītu bojātās detaļas vai iegādātos jaunas riepas.

15 февраля 2024, 14:43

Veiksmīgu celtniecības darbu pamatā – kvalitatīva darba tehnika

Veicot būvniecības vai celtniecības darbus, darbu apjoms ir daudzveidīgs, un dažkārt ir nepieciešama specializēta tehnika. Tā ne vienmēr ir jāiegādājas, jo šobrīd arvien pieprasītāka ir celtniecības tehnikas noma. Uzzināsim, kāpēc izvēlēties celtniecības tehnikas nomu pie “AvescoRent”!

15 февраля 2024, 14:04

Savlaicīga plānošana – lai ceļojums izdotos

Plānojot ceļojumu, dažkārt ir neizpratne – kā darīt pareizāk un efektīvāk? Nereti noteicošie ir apstākļi, galamērķis un tas, ko vēlamies no šī ceļojuma gūt, tāpēc noskaidrosim pāris ieteikumu veiksmīgai ceļojuma plānošanai!

12 февраля 2024, 08:43

Transporta un loģistikas firma SIA Aimer – vienmēr laba cena un termiņi

Loģistikas uzņēmums SIA Aimer pārstāv starptautisko sauszemes autotransporta kravu pārvadājumu servisu. Uzņēmums piedāvā klientiem visizdevīgākās cenas un piegādes termiņus – veicam kravu pārvadājumus uz Skandināviju (Somiju, Zviedriju, Norvēģiju) ar saviem kravas auto bez starpniekiem. Tieši tāpat arī braucam uz Eiropu – vienmēr laba cena un termiņi!

9 февраля 2024, 15:27

Meža ieaudzēšana nekvalitatīvajās lauksaimniecības zemēs – pozitīvs ieguvums videi un zemes īpašniekam

Meža ieaudzēšana nekvalitatīvās lauksaimniecības zemēs ir investīcija gan zemes īpašnieka nākotnē, gan sabiedrības labklājībā. Ar pareizu plānošanu un apsaimniekošanu šī prakse var veicināt bioloģisko daudzveidību, samazināt klimata pārmaiņu ietekmi un uzlabot vietējo ekonomiku. Uzzināsim vairāk par mežaudžu veidošanu un plantāciju mežu stādīšanu! 

9 февраля 2024, 12:39

Ziepju taisīšana – biznesa ideja

Mūsdienās aizvien vairāk cilvēku meklē personalizētus, dabīgus un ekoloģiskus produktus, kas radījuši lielisku iespēju mazo uzņēmumu izveidei, īpaši amatniecības nozarē. Mazais bizness ļauj radīt papildus ienākumus pamatalgai, un ar laiku, attīstot uzņēmumu un palielinot apgrozījumu, jūs, iespējams, varēsiet pilnībā sevi nodrošināt ar savu hobiju. 

8 февраля 2024, 13:32

Attīsti savus talantus gruminga skolā

Piesakies apmācībām Birma PETS Services, ja vēlies apgūt grumera profesiju, paaugstināt savu kvalifikāciju vai iemācīties, kā pareizi kopt sava mīluļa kažoku!

8 февраля 2024, 12:00

Cik labi var nopelnīt, atrodoties Google pirmajās pozīcijās?

Katrs uzņēmējdarbības veicējs vēlas, lai meklētājprogramma Google uz atbilstošo atslēgvārdu iespējami augstākā pozīcijā uzrāda tieši viņu tīmekļa vietni un tajā piedāvātos pakalpojumus vai informāciju. Uzzināsim, kā vietne var nonākt Google pirmajās pozīcijās un kā pieaugošais vietnes apmeklējums var kļūt par ienākumiem?

2 февраля 2024, 14:03

Orthomol: zinātniski pamatota pieeja, ražojot uztura bagātinātājus konkrētām vajadzībām

Lai uztura bagātinātāju un vitamīnu lietošana būtu ne tikai droša veselībai, bet sniegtu arī vēlamo efektu, pirms to iekļaušanas uzturā jāizvērtē virkne svarīgu faktoru. Par to, kas ir ortomolekulārā medicīna, ar ko Orthomol preparāti atšķiras citu uztura bagātinātāju vidū un kāds ir Orthomol produktu sortiments, stāsta InternetAptieka.lv farmaceite, aptiekas vadītāja Jekaterina Urbanoviča.