Новости

2 февраля 2024, 11:31

Kā izvēlēties piemērotu spilvenu?

Nav noslēpums, ka pilnvērtīgs miegs ir ļoti svarīgs dzīves kvalitātes priekšnosacījums. Un, lai miegs būtu salds, ir jāizvēlas ne tikai piemērots matracis, bet arī spilvens. Lasiet raksta turpinājumu un noskaidrojiet svarīgus aspektus, kas palīdzēs izvēlēties jūsu vajadzībām piemērotu spilvenu!

31 января 2024, 13:57

Nervostrong: nervu sistēmas stiprināšana ar Latvijā izstrādātiem uztura bagātinātājiem

Viens no mūsdienu cilvēces veselības lielākajiem draudiem ir tieši ilgstošs, hronisks stress. Par to, kā atpazīt ilgstoša stresa pazīmes, kādas sastāvdaļas ir Nervostrong uztura bagātinātāju sastāvā un kā tos pareizi lietot, stāsta InternetAptieka.lv farmaceite, aptiekas vadītāja Jekaterina Urbanoviča.

30 января 2024, 09:33

3 populārākie riepu zīmoli visā pasaulē

Par drošību uz ceļa ir nepieciešams domāt visu gadu. Labu auto vadāmību nodrošina kvalitatīvs riepu komplekts no pārbaudīta un uzticama ražotāja. Iepazīstieties ar 3 populārākajiem riepu zīmoliem pasaulē!

30 января 2024, 09:30

Saistību dzēšanas plāns – kā un kādēļ tas tiek veidots?

Neizpildot saistību dzēšanas plānu bankrota procedūras laikā, tiesa var atteikt dzēst atlikušās saistības, tādēļ tā sastādīšanā, apstiprināšanā tiesā un grozīšanā atbilstoši ienākumu izmaiņām ir nepieciešama kvalificēta juridiskā palīdzība. Kā atrast piemērotāko juridisko pārstāvi?

29 января 2024, 14:18

Xbox – ko sagaidīt 2024. gadā?

PlayStation vai Xbox? Neatkarīgi no tā, kuram no šiem zīmoliem dodat priekšroku, ja jūs interesē video spēļu nozare, tad arī piesekojiet tās jaunumiem. Šajā rakstā īsumā pastāstīsim par Microsoft jau izziņotajiem produktu atjauninājumiem Xbox konsolēm un dažām industrijas ziņām, kas vēl nav guvušas paša ražotāja apstiprinājumu.

25 января 2024, 15:20

Sāls uz ceļa bojā tavu auto

Ziema un regulāra ceļu apstrāde ar sāli rada galvassāpes auto īpašniekiem, jo sāls veicina auto virsbūves koroziju, kas ievērojami pasliktina auto tehnisko un vizuālo stāvokli. Diemžēl bez sāls apstrādes uz ceļiem nav iespējams nodrošināt drošus braukšanas apstākļus ziemas laikā, tādēļ auto vadītājiem ir jāsadzīvo ar sāls kaisīšanu un visām ar to saistītajām sekām.

23 января 2024, 11:08

Zobu venīri – modes tendence?

Venīri sniedz iespēju tikt pie izsapņotā Holivudas sniegbaltā smaida, tomēr ir jāņem vērā, ka tā ir nopietna iejaukšanās zoba audos. Pirms lēmuma pieņemšanas par labu šai procedūrai ir jāizsver visi plusi un mīnusi un jāsaprot, vai tieši šī estētiskās zobārstniecības procedūra būs piemērotākā izvēle smaida uzlabošanai. 

23 января 2024, 10:35

Kvalitatīva meža infrastruktūra – kvalitatīvs mežs

Lai novērotu koksnes pieaugumu mežos, meliorācijas sistēmas apsekošanas un uzturēšanas darbi ir jāveic nepārtraukti, jo meliorācijas sistēmas labvēlīgā ietekme uz meža koksnes kvalitāti izpaužas tikai ilgtermiņā. Ja arī jūs vēlaties, lai jūsu mežā pieaug koksnes apjoms un palielinās koku noturība pret vējgāzēm, pārbaudiet sava meža meliorācijas sistēmu!

22 января 2024, 17:20

Ergonomika darbavieta – ieguldījums darbinieku veselībā un darba efektivitātē

Ergonomika darbavietā ir būtisks faktors, kas ietekmē gan darbinieku veselību, gan darba efektivitāti. Pareizi pielāgota darba vide un darba procesi var būtiski samazināt fiziskas un emocionālas slodzes, tādējādi uzlabojot darbinieku labsajūtu un palielinot produktivitāti. 

22 января 2024, 17:13

Arktiskā degviela ziemas darbiem

Ziemas aukstums ir nopietns izaicinājums transportlīdzekļiem, it īpaši attiecībā uz dīzeļdegvielu, kas pie zemām temperatūrām var sabiezēt. Lai nodrošinātu transportlīdzekļu drošu un efektīvu darbību ekstremālos laika apstākļos, ir izstrādātas speciālas arktiskās degvielas.

16 января 2024, 16:33

Uzticami kravu pārvadājumi

Ikvienā uzņēmumā loģistikas jautājumi ir ļoti svarīgi, lai visi materiāli un preces pēc iespējas īsākā laika posmā un par zemāku cenu tiktu nogādāti no piegādātāja saņēmējam. 

16 января 2024, 11:49

Auto krēsliņi – ideāla izvēle jūsu mazulim! Noderīgi padomi no BernuVeikals.lv

Auto krēsliņi – noderīgi padomi ideālai izvēlei jūsu mazulim. Padomi un ieteikumi no BernuVeikals.lv, kurus ņemt vērā, izvēloties auto krēsliņu.

16 января 2024, 11:22

Pastaigu rati: rekomendācijas no BabyBest.lv jūsu mazuļa maksimālam komfortam

Meklējat ideālus ratiņus? BabyBest.lv palīdzēs izvēlēties optimālo ratu modeli jūsu mazuļa komfortam un drošībai.  

10 января 2024, 12:32

Horizontālie ceļu apzīmējumi

Ceļu marķējuma materiāliem ir būtiska nozīme ceļu infrastruktūrā, jo tie nodrošina satiksmes drošību un atvieglo ceļu satiksmes dalībniekiem pārvietošanos pa to. Uzzināsim par SIA SD Serviss klientu pieprasītākajiem materiāliem!

9 января 2024, 17:28

Zobu implanti – mūsdienīga izvēle zaudētu zobu aizvietošanā

Zobu implanti ir mūsdienīga un efektīva metode zaudētu zobu aizvietošanai, kas piedāvā ilgtermiņa risinājumu tiem, kuri ir zaudējuši vienu vai vairākus zobus. Rakstā pastāstīsim, kas jums būtu jāzina par zobu implantācijas procesu. 

8 января 2024, 10:25

Paviršība sociālajos tīklos var maksāt karjeras izaugsmi

Par to, kādu ietekmi “digitālā pēda” atstāj uz iespējām tikt pie vēlamās amata pozīcijas un ko ikviens var darīt, lai profesionāliem nolūkiem uzlabotu savu sociālo tīklu saturu, stāsta “Human Source” valdes priekšsēdētājs Artūrs Bļinovs un “Human Source” valdes loceklis Ervīns Čukurs.

8 января 2024, 10:20

Nevis resurss, bet vērtība – kas jāņem vērā darbinieku piesaistē?

Lai nepieļautu kļūdas darbinieku atlasē un piesaistē, uz pamatjautājumiem – ko vēlas šodienas darbinieks, un kādus cilvēkus savā komandā gribam redzēt mēs paši – atbildes sniedz personāla atlases uzņēmuma “Human Source” valdes priekšēdētājs Artūrs Bļinovs un “Human Source” projektu vadītājs Krišjānis Klāvs Jurkāns.

4 января 2024, 15:05

Attālināta darba atlases intervija – kā sagatavoties?

Darba intervijas Covid-19 pandēmijas laikā no klātienes pārcēlās uz tehnoloģiju nodrošinātu attālinātu formātu. Lai arī pandēmija ir palikusi pagātnē, iegūtā pieredze ir izrādījusies noderīga, un šobrīd sākotnējā darbinieku atlase ļoti bieži tiek veikta attālināti. Tāds interviju formāts ļauj būtiski ietaupīt gan personāla atlases speciālista, gan kandidāta laika resursus.

28 декабря 2023, 13:35

Kas ir eksosomas?

ARKANA bija pirmais zīmols pasaulē, kas izmantoja revolucionāri patentēto ExoComplex® – unikālu koncentrētu eksosomu kompleksu, kas iegūts no augiem.
Uzzināsim, kas ir eksosomas un kā tās tiek iegūtas! 

28 декабря 2023, 12:58

Niedrāji MR – jūsu ilgtermiņa sadarbības partneris

Ja jūsu uzņēmums meklē kokmateriālu pārvadātājus, pirms sadarbības līguma noslēgšanas iesakām izpētīt ne tikai potenciālā pārvadātāja cenu piedāvājumu, bet arī pieredzi un profesionālismu. Noskaidrosim, kāpēc izvēlēties uzņēmumu Niedrāji MR!

28 декабря 2023, 11:20

Padomi, kā pareizi kopt dīvānu

Izvēloties mīkstās mēbeles, visbiežāk aktuālākais jautājums būs par to kopšanas nosacījumiem. Svarīgi ir atbilstoši rūpēties par mēbelēm visā to lietošanas laikā, tādēļ šajā rakstā pastāstīsim pāris padomu, kas ir jāievēro, lai parūpētos par mīksto mēbeļu izskatu! 

28 декабря 2023, 10:43

Kardāna remonts – iespēja ietaupīt

Kardāna iegāde un nomaiņa nav lēts prieks, kas palielina uzņēmuma ražošanas izmaksas, tādēļ iesakām uzreiz neiegādāties jaunu kardānu, bet veikt bojātā kardāna remontu un atjaunošanu. Uzzināsim, kā notiek kardāna remonts! 

28 декабря 2023, 10:22

Sapņu virtuve zvana attālumā

Ja dzīvojamā platība ir ierobežota, ir ļoti būtiski to funkcionāli izplānot un iekārtot tā, lai telpā satilptu visas ieplānotās mēbeles un sadzīves tehnika, kā arī telpa būtu ērti lietojama un vizuāli pievilcīga. Kā būt drošam, ka virtuves zona tiks izbūvēta, ņemot vērā pieejamo platību, jūsu vēlmes un budžetu? Uzticiet virtuves izbūvi uzņēmumam, kas piedāvās kompleksu risinājumu!

28 декабря 2023, 08:41

Kā turēties pretī vīrusiem?

Lai arī daudzi par to neaizdomājas, bet tieši ūdens ir viens no pamatelementiem ceļā uz labu imunitāti, tādēļ šajā rakstā parunāsim par ūdens pozitīvo ietekmi uz mūsu veselību.

27 декабря 2023, 14:23

Izvēlies labāko – SIA "NOVA rent"!

Labākās tehnikas tirgū noma par zemāko cenu. Uzņēmuma NOVA rent stratēģija — vienmēr noturēt zemāko nomas cenu, nezaudējot tehnikas kvalitāti! Uzzināsim vairāk, kāpēc ir vērts izvēlēties NOVA rent!

27 декабря 2023, 13:00

Efektīvi tīrīšanas līdzekļi jūsu mājoklim: kā izvēlēties labākos produktus?

Sadzīves ķīmijas un saimniecības preču klāsts šobrīd ir ļoti plašs, tādēļ bieži vien ir ļoti viegli apjukt lielajā izvēlē. SIA Prāna Ko klientiem ir pieejams ērts preču katalogs, kas ļauj ērti atrast visu nepieciešamo gan savas mājsaimniecības, gan uzņēmuma vajadzībām.

27 декабря 2023, 12:14

Rūpnieciskie roboti – rūpnieciskās ražošanas nākotne

Roboti ir industriālās ražošanas nākotne, un kopā ar mākslīgā intelekta attīstību un datu analīzes sniegtajām iespējām tie radīs vēl lielāku automatizācijas un elastības līmeni ražošanas vidē, nekā tas ir šobrīd. SIA EK Sistēmas saviem klientiem piedāvā iegādāties Omron ražoto produkciju.

27 декабря 2023, 09:00

Hialuronskābe kosmetoloģijā un dermatoloģijā

Hialuronskābe, ko ādas kopšanas jomā bieži dēvē par "jaunības avotu", ir ieguvusi milzīgu popularitāti, jo tai ir ievērojama nozīme kosmetoloģijā un dermatoloģijā. Tās daudzpusība un efektivitāte padara to par galveno sastāvdaļu daudzos skaistumkopšanas procesos. Izpētīsim hialuronskābes ietekmi un to, kā tā pārveido ādu.

25 декабря 2023, 12:59

Mainīt vai nemainīt novecojušu apkures cirkulācijas sūkni?

Novecojis apkures sūknis bieži vien var būt iemesls nepareizai apkures sistēmas darbībai. Jaunāko tehnoloģiju apkures cirkulācijas sūkņi ir izstrādāti energoefektīvi. Izvēlies komfortu un efektivitāti kopā ar Wilo cirkulācijas sūkņiem! 

22 декабря 2023, 11:13

Kremēt vai apbedīt?

Lai izlemtu starp kremāciju un klasisko apbedīšanu, tuviniekiem ir rūpīgi jāapsver vairāki aspekti. Noskaidrosim atbildes uz vairākiem jautājumiem, kas saistīti ar kremāciju!